kubra00k İşleri bitirip bian önce oturmak istiyorum. Zeytinyağlı sarma, ve kıymalı börek yaptım akşam için. (Börekleri akşam pişireceğim) . Çorba da hazır.. ee siz neler yaptınız.. şimdi evi süpüreceğim ama bebişim uyandıktan sonra😀
Niluu kubra00k Ben de evi topladım çamaşırları bitirdim mutfağı temizledim buzdolabını boşaltıp sildim. Pazartesi tatile gidiyoruz o yüzden evi temiz bırakmak istiyorum bugün ve yarın temizlik var anlayacağınız😄 yemek de valla Allaha emanet😂😂 bi makarna haşlarım
Mmeelliikkeee kubra00k anneme geldik , mantı yapıcaz :)) kızçem bu ara çok iştahsız sevdiği şeylerden yapmaya çalışıyoruz 🌺 afiyet olsun
Sule_pyrz23 kubra00k daha yeni işim bitti oğlumu uyutuyorum. Akşama da henüz bir şey düşünmedim fikir verin bana da.
Zeynepp054 kubra00k Yok daha hazır değil çünkü sicak yenecek 😁 kıyma çıkardım iç hazırlayıp lahmacun yapacağım 😌 çiğköfte yeşillik ayran falan bugün böyle 🌸
papatya__ kubra00k kızım nohut pilav istedi onu yaptim mutfagı temizledim bebiş durmuyor onla ilgileniyorum evler supurulcek tuvalet banyo yıkancak iki çocuk ta banyo yaptırılcak amaann🤣🥰
mondecaidensecmeler kubra00k daha biseye karar veremedim geçen sarma yapmıştım dün tavuk sote yaptım işleri bitirdim yeşil fasulye yaparım olmsdi
[silindi] kubra00k ev toplanip silinip supuruldu bugun esimin toplantisi var sehirdisinda oyuzden yemege oglum ne isterse onu yapicam seçeneklerde pizza yada mantı var 😂
Show_must_go_on kubra00k Kolumdan ameliyatlıyım 4 gündür komşum getiriyor sağ olsun bu günde ablamın eşi geliyor 3-4 günlük yemek yapacak buzluğa falan da sonra abimin eşine gidip kalırım 4-5 gün öyle yanlıyorum başkalarına 😄
fatihunal kubra00k ben sabah evi süpürdüm ama silmedim belimdeki fıtık süpürge yapmaya bile zor izin veriyor bebişleri yıkadım kendim duş aldım birazdan da yemeğe başlayacağım 😊😊 Arpa şehriyeli soğuk çorba Barbekü soslu tavuk Patates kızartması ve salata yapacağım 🌸
Asel_aygn kubra00k dün misafirim vardı yemek ev çocuklar derken çok yoruldum o yüzden bugün yemek yok çocukları parka götürcez akşama bende yanına kek poğaça kurabiye çay biseyler yapicam bu akşamı böyle kapaticaz
lidokain kubra00k hiç bsey yapmadm..sağolsun tüm ev işini eşim yaptı bende oğlanı yıkadım şimdi uyutyrm sonra da ders caliscm