Minkkelebekk Kızlar etrafımda solgar b12 kullananlar varmış emzirme döneminde süt arttırmak için kullandınız mı yada memnun kaldınız mı
aven Minkkelebekk cokca kullandim cok memnun kaldim hala kullanirim fakat eksi yönü cok kilo aldiriyor
benimbebegim Minkkelebekk Ben doğum yaptığım gün kullanmaya başladım doktorum önermişti çok faydasını gördüm kilo alımı olmadı bende
momytime Dolores ismini tam olarak verebilir misiniz ve günde kaç kez kullandınız acaba ? İkizlerim var ve doğal olarak süt yetmiyor
aven Minkkelebekk asla tartilmadim kisiden kisiye degisir acikcasi ama kesinlikle kilo aldiriyor tabiki ben bu durumu onemsemedim sutum cogalsin derdine dusmustum ama sisiriyorda diyebiliriz cunku ara veril tekrar kullanamaya basladmgda incelmem olmustu suan 87 kilo civariyim boyumda 1.70 ☺️basladigim kiloyu hatirlamiyorum malesef
Minkkelebekk aven kilo takıntım olmadı aslında hiç herkes kilo aldırıyor demiş sütüm de var aslında yine de kullanmam gerekir mi
Asya2013- Bende kullandım faydasını gördügümü düşünüyorum bende kilo yapmadı bunyeyle alakalı bence. Ben hep ince yapili zor kilo alan biriyim ,bünyesi kilo almaya müsait olanlar almış olabilir
Asya2013- Minkkelebekk sütünüz yetiyorsa kullanmanıza gerek yok bence. Bu sefer süt çok olursa o zaman da ememiyorlar
aven Minkkelebekk sutunuz varsa yetiyorsa hic gerek yok takviyeye sonucta disaridan mudahale her zaman gerekli olmuyor..Şahsi fikrim kullanmayin
busrasune Bestlak damlayla birlikte kullanıyorum bence olumlu yönde etkisi var emzirme danışmanları da öneriyor bu ikisini
Melekmirac Minkkelebekk evet kullandım ben aşırı aşırı bı fark olmadı ama ben şu fazla tuketmedigim için olmadı yoksa bu Solgar gerçekten etkili bir vitamin gerçekten
Minkkelebekk Melekmirac denesem mi dye kararsızım sütüm var geliyor sadece sık emmek istiyor bundan dolayı kararsızım
aven Minkkelebekk kac aylik bebeginiz emmek istemesi her zaman ac oldugu anlamina gelmez endise etmenize gerek yok bence