Boncuk-anne Mommyhann Kumaş olarak tam bilemicem ama evimde gri-kahve arası tonda olan koltuğum asla kir belli etmiyor
QueenMom__ Mommyhann kumaş olarak en kolay temizlenen nubuk bence. Diğer kumaş koltuklar da kullandım ama yok. Gri de hem ton olarak herşeye uyumlu hemde kir konusunda çok iyi tavsiye ederim
zencizeytin Mommyhann havlu kumaş kullanıyorum çok memnunum. Nubuk falan da temizlik açısından kolay ancak belli süre sonra yağlanmış gibi bir görüntüsü oluyor. Nubuk ceket ve çantalarım ne kadar özen gosterirsem gostereyim öyle oldu
mombabyy Boncuk-anne belli etmemesi daha kötü değil mi ya ben de sırf kir olursa gözüksün diye evimin her yerini beyaz yaptım 🙈😂
Boncuk-anne mombabyy kiri çıkaramazsam daha beter 3 koltuk beyaz teki gri en sevdiğim gri 😂 ama silinen kumaş olduğu için beyazlarımda mahvolmadı 😂
mombabyy Boncuk-anne bende gri kullanamiyorum ya koltuklarim yatak odam mutfagim haliya kadar hep beyaz krem 😂😂😂 kir belli olmaz diye daha çok delirebilirim😂
Boncuk-anne mombabyy eyvahlar olsun 😅 zor ama keşke azıcık temizlik iştahı bende de olsa. Zorla yapıyorum ya 😂