gizemmalperen Baby Turco mu minnies mi kızlar sizce hangisi gece hep ıslanıyor çocuk molfix pure and soft kullanıyoruz hiç memnun değilim veya başka bez öneren olur mu?
kaderbilge gizemmalperen baby turco kullanıyorum kızım doğduğundan beri hiç bı şekilde dışına çıkarmadı
aslananne27 gizemmalperen İtalya da Pampers kullanıyorum ama Türkiye’ye izine geldim oğlumun bezi bitince sleepy bio natural aldım arkadaşım tavsiye etti daha 2 gün oldu alalı şimdilik iyi sızdırma falan yaşamadım 😊
sugarmomy gizemmalperen sleepy 4 no kullanıyorum şuan ne zaman alsam boyutu farklı çıkıyor neden acaba? Bi büyük boyu var tam 4 no olan bence bu yeni sipariş verdim marketten aralarında baya boy olark fark var . Sizde bu durumu yaşamışmıydınız
sugarmomy gizemmalperen vallahi aldığım bezler hep elimde kaldı bu yüzden. Sleepyden sonra hangi beze geçtiniz değişmek istiyorum artık.
cokbilmismom gizemmalperen doğduğundan beri baby turco kullanıyoruz hiç sızdırma olmadı gece boyu açmıyorum bazen uykusu kaçmasın diye eğer kaka yoksa tabi, yinede sızdırmıyor. 3. Ay bitiyor 3 numara kullanıyoruz
gizemmalperen sugarmomy molfix ama hiç memnun değilim hep gece sızdırıyor sabahları hep ıslak uyanıyoruz 🥹 baby turco geçicim en cok önerilen o
sugarmomy gizemmalperen pure baby denedinizmi hiç peki? Şimdi baby tur o sipariş ettim tavsiyeniz üzerine☺️