kocayaslisiskodunya Uyku arkadaşını ne zaman kullanmaya başlıyoruz tavsiyeler nedir nasıl alıştırdınız ve öneriyor musunuz 🤗
zeyaslmel kocayaslisiskodunya uyku arkası falan almadım arkadaşım çiçek sepetinden hediye göndermişti ayıcığı 1.5 yaşından sonra onu bi aldı 4 yaşında heryere taşırız adı Tarçın kedimiz parçaladı bazı yerlerini yenisini alalım diyorum kabul etmiyor bende diktim ağzını burnunu tuaf bisey oldu ama asla vazgeçmiyor🤣
kizinaasikbiranne kocayaslisiskodunya 17 aylık kızım ve uyku arkadaşı hiç kullanmadım ama genel de battaniye, salya mendili falan kullanıyorlar çevremdeki komşular 😊
Hulya0129 kocayaslisiskodunya bundan 10 sene önce üniversitedeyken yigenlerime oyuncak peluş tilki almıştım ablam saklamisti 10 sene sonra oğlumun uyku arkadası oldu☺️ 15 aylık oğlum yaklaşık 7-8 aydır onunla uyuyor bazen beşikte oturup onunla oynayıp bı şeyler söylüyor ben anlamıyorum o ayrı konu😅
kocayaslisiskodunya zeyaslmel 3.5 aylık bebeğe erken mi olur acaba aslında temas seviyor elini tutunca rahatlıyor
zeyaslmel kocayaslisiskodunya hiç bilgim yok ne desem yalan olur bebeğinize göre hareket edin bence onu en iyi siz tanırsınız
annevebebegiii__ kocayaslisiskodunya benimde bebeğim 4 aylık koymuyorum daha küçükler bence biraz bekle canım