Aramumt Bebeğim 13 aylik olacak, 9 aylıkken ilk iki dişini çıkardı sonrasında dis çıkmadı bir daha. Kv sürekli neden çıkmıyor diye diye başımın etini yedi. Bir sıkıntı mı var acaba ? Haftaya Bi doktora götüreyim diyorum
Selennnnnn Aramumt Ay kız ne sıkıntısı olcak çıkmış işte 1 diş benim ikizlerimden biri 2 diş birden çıkarmıştı ilk dişini diğeri 1 tane çıkardı bir kaç ay sonra diğerini ne sorun olcak gitmene gerek yok
AlinRabia Aramumt bızımkı de 9 aylıkken cıkardı ılk dıslerını daha yenı 2 dıs daha cıkardı 13 ay 16 gunluk yenı cıkarıuor tamamı cıkmadı ama gorunuyor ust dıslerı takma kımseyı gec cıkması daha ıyıymıs bn sorunca oyle diyorum
mematiii Aramumt kuzum her ay çıkma süreci değişiyor .13-18arası diğer dişleride başkar çıkmaya Merak etme sen dinleme onları.
Aramumt Selennnnnn teşekkür ederim ya , valla normalde bende takmıyordum çıkardı iki diş gerisi gelir diyordum hep. Ama sürekli artık niye çıkmadı şunun bunun çocuğunun yok şu kadar dişi var diye söylenince artık sorgulamaya başladım
Aramumt AlinRabia ay işte ne bileyim insana kurt düşürüyorlar. Bu çevresel etkenler var ya beni bitirecek
Adenkom Benim kızım da ilk önce alt iki dişini 9 aylıkken çıkardı 13 aylıkken üst 2si geldi 17 aylık 5.diş yeni patlıyor her diş arası 4ay sürüyor. Diş çıkarma bitene kadar dökülecek zaten 😂
Adenkom shrhyt ben genetik olduğunu düşünüyorum ama şöyle bir şey okudum forumda mantıklı geldi; erken bebeklik döneminde diş bakımı yapamadıkları için süt dişleri erken çıkanların çabuk çürüyebilir diye yazıyordu. Düzenli fırçalarsanız bir şeycik olmaz bence 🥰