Lalaaa Kızlar tam 10 kilo aldım ama zaten normal ideal kiloma 10 kilo fazlayken hamile kalmıştım yani tam 20 kilo vermek istiyorum ama nasıl ne şekilde yapsam bilmiyorum benim basenlerim çok gitmiyor vacumagic diye bişey buldum kafama yattı ama bilmiyorum
happypoy Lalaaa basen problemi bende de var ya😬 ne yaptıysam gitmedi bahsettiğiniz şey ne oluyor tam olarak
rose90546_ Lalaaa bogazini tutmasan ne yapsan boş.Bende diyet sürecindeyim ondan rahatlıkla söylüyorum. Sağlıklı beslen, bol su, günde en az yarım saat spor ( yürüyüş Leslie vs ) böyle 55 gördüm şükür 🙏🏻
gulten01 Lalaaa Benimde hep basen problemim vardı kilo veriyorduk fakat basenden gitmiyordu basen yağlarım katılaşmış spor vs yapsam bile yüzüm ve üst bölgem inceliyordu çareyi yıllar önce üniversite zamanımda liposuction yaptırmakta buldum iyi ki yaptırmışım hiç pişman olmadım ama iyi araştırmak lazım doktoru vs
Lalaaa happypoy diyetisyen eşliğinde haftada iki defa bi yürüyüş bandına çıkıyorsun ısı vakumla çok fazla kilo veren var ben en azından basen bölgem biraz erisin 10 kilodan sonra pilatesle devam ederim diyorum diyetisyen de var mutlaka tabi
Lalaaa gulten01 işten tam böyle durum için vakum önerdiler öyle bi işlem falan değil ben cesaret edemem
Battibalikyangider Lalaaa ay bi an 10 kilo altin aldim anladım . Gözlüğümü cikardigimdan mutevellit öyle oldu heralde gözlerim kocaman oldu