kocamdakocam Kızlar ev tipi lazer cihazı kullanan var mı? Memnun musunuz? Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Deneyimleyen yazabilir mi
mematiii kocamdakocam ablam almıştı ona sorayım 9 bin atım galina baya gidiyormuş atım niterse yenileniyor diyordu.
defne24- kocamdakocam merhaba ben 4 ay güzellik merkezinde çalıştım . Az çok bilgim var . Bu cihazlar IPL cihaz olarak geçiyor kısa süreli konfor sağlar ama ilerde tekrar çıkar yani uyutur kılları . Siz orijinal Alex olan bi cihaz bulup yaptırırsanız ömür boyu çıkmaz kökleri yok ediyor o tamamen 💯
kocamdakocam mematiii fiyatı d çok uygunmuş. Peki ne kadar süredir kullanıyor. Yaparken çok acı oluyor mu. Birde gerçekten etkili mi
mematiii kocamdakocam aynen canım ablam ilk ay olmuştur alalı hiç yakmıyor .Akne içinde ucu varmış.Zaten herşeyi geliyor garantiyide alabiliyorsun ekstra birde garantisi vardı herhalde yanlış bilmiyorsam.
kocamdakocam defne24- maksat ağda ya da jilet kullanmamak. Bulunduğumuz yere merkez uzak burda da düzgün kuaför dahi yok maalesef. Bana da evde lazer yapmak daha konforlu geldi açıkçsı
mematiii defne24- yine çıkarki hepsi aynı ilaha tek tük oluyor bende lazere gittim ama hormonlardan çıkıyor.Zaten menapoza doğru hiç çıkmaz o zaman daha iyi yapılmasıç
mematiii kocamdakocam atımı bana gayet güzel geldi.Ablamla birlikte biz gitmiştik lazere buz değildi dayanamadı ben dayanırdım bu buz lazeröiş acımadousa canı demekki iyidir dedim ama tabi sen bilirsin.Yorumlarınada bak istersen canım.
kocamdakocam mematiii bi kaç kişi hariç herkes çok memnun. İlk lumea düşündüm arkadaşım kullanıyor. Kızda tüy kalmadı. Onlar biraz pahalı. Birde burdn sorayım dedim
mematiii kocamdakocam iyi demişsin canım zaten hepsinde tüy kalmıyor ama bıraktıktan sonra yine az çok çıkıyor.Bende hamile kaldığım için hormonlarsan genitalde çıkıtı azda kolda onun harici bacağım falan çok nadir çıktı.
milav Braun sikl expert pro 5 kullanıyorum 3 yıl oldu galiba alalı hamileyken genital bölgem tekrar çıktı onun dışında bir sorun yaşamadım. Şimdi hormonlarımın düzelmesini bekliyorum tekrar atış yapmak için 🫠