Betbetbet Kızlar isilik için neler yapıyosunuz kızım 27 aylık piştii sıcaktan heryeri hergün dus aldırıyorum ama 3-4 gündür istanbulda nem üst seviyelere cıktı sırtı saç dipleri boynu beli gögsü hep isilik
crybaby Betbetbet benim kızımda 40 günlük her yeri İsilik sıcaktan da bunalıyor sürekli yıkıyoruz ama geçmiyor yazık
UrbanMom Betbetbet yuzde yuz gul suyu alip surun benim bebegim ilk dogdugunda isilik olmustu oyle duzelmisti. Otaci marka kullandim yenidoganken bir sorun olmadi yine arada isilik olursa surerim
lolitam Betbetbet benimkide 11 aylık heryeri maf oldu doktora götürdüm ıslık pek yapacak bisey yok şık şık banyo et soğuk kompres yap dedi sıcaktan uzak tut dicem ama mümkün değil başkada bisey yapamam dedi bizde durumlar aynı maf olmuş durumda
Sibelmuc Betbetbet Benim oğlum da aynı,kolları boynu ensesi 😞 Her gün duş aldırıp bepanthol vücut losyonu sürüyorum iyi geliyor
lolitam Papatya-eylul88 havuzun içine buz koyuyorum bir süre bekletip yer değiştiriyorum ama benim bebeğim çok huysuzlqsiyir müsade etmiyor pek yapamıyorum
lolitam Papatya-eylul88 uzun süreli tutmuyoruz zaten bir kaç saniye benimki durmuyor yapmama onuda yapamıyorum ki