Bebegimben1 Bebeğim 10 ay 20 günlük bı kaç gündür çok huzursuz saçını çok kaşıyor terliyor yıkıyorum yine de kaşıyor. Daha önce kulağında kir biriktiği için kulağını çekiyordu damla kullandık geçti saçını kşıması kulakla alakalı olabilir mi
yavrupotuncek Bebegimben1 benimde bebeğim bu aralar öyle bende ilk terden diye dusunuyodum ama günde yeri geliyo birkac kez yıkıyorum acaba dış yuzunden kulaklarına vuruyo da kulak yüzünden mi öyle yapıyorlar
CaninannesiCemre Bebegimben1 Benim bebeğim de 18 aylık ,3 -4 gündür biz de öyleydik hatta bu sabah kaşımaktan kafasını erkenden uyandı kızarmış ,isilik gibi olmuş gittim tıraş ettirdim rahatlasın diye , sıcaklardan sanırım zaten emerken falan da çok terliyo🥺
gulirmak Bebegimben1 benım oğlumda 11 aylık uykusu gelince terleyınce ve diş atağı olduğu zaman yapıyor
yavrupotuncek Bebegimben1 bizimkide hiç çıkarmadı belki kulak ağrısı yapiyo olabilir ama buda tam net degil
Winxclub52 Bebegimben1 benimki de uykusu gelince yapıyor ordan anlıyorum uykusu olduğunu bnce o yüzden yapıyordur
Babbb Bebegimben1 Bebegimben1 bizde 16 aylığız devamlı saat başı ağlatarak uyanıyor kalıyor kafasını sert sert me yapacağımı şaşırdım alerji mi diye düşünüyordum bnde ,
Bebegimben1 Babbb alerjinolaa vücudunda da belirti olur diye düşünüyorum bence sıcaktan çoğu kişi öyle demiş birde diş diyen de var