ikiPrensesAnnesi20 ugrakyagiz bizde öyleyiz 4gundur hastayız iki kızım ben sürekli kusuyoruz hastaneye gidiyoruz enfeksiyon var dedi geri gönderdi
delirmeceler ugrakyagiz çocuk antibiyotikleri 7-10 günlük diye biliyorum sonra etkinliği kayboluyor siz doktorunuzla konuşabilirsiniz yanlış bilgide vermek istemem bize söleneni aktardım sadece
gncglozclk ugrakyagiz gaita testi de alınmadı mi ben kalırken cocuklar hep salgındı gaita testi alındı hep
ugrakyagiz gncglozclk kana bakınca salgın dedi eve ggeldik yine aynı ateşi titremesi oldu şimdi yatış verildi farklı hastanede
Crystall Bizde yakalandık salgına kusması geçti ama ishal devam ediyor. Bi toz karışım verdi doktor suya karıştırıp içilecek ama tadı berbat içiremiyorum bir türlü
kiz23 ugrakyagiz biz hastaneye yatarak toparladık kilo kaybı olmuştu kusma ve ishal bide iştahsızlık. 3 gün yattık
gncglozclk ugrakyagiz serum tok tutar kuzum ondan bızde de aynıydı cıkarken doktor istah nasıl dedı pek içmiyor hocam dedım oda serumun maalesef tok tutma gıbı bı durumu var dedi hatta bezinden de anlarsın o kadar cabuk doluyordu ki bezi anlatamam
Newmomy ugrakyagiz merhaba bizde geçen hafta salgına yakalandık birçok arkadaşımın çocuğu da bu şekilde. Kusma ile başladı ardından ateş ve ishal. Şuan sadece ishal kaldı onu da probiyotik kullanarak geçmesini bekliyoruz bu süreçte 2 defa serum takıldı