Tekbenimsucumguzelolmakdemi 1 yaşındaki oğluma dışarıda kullanması için suluk almayı düşünüyorum. Pipetli olanlardan tercih etmek istiyorum yalnız benim oğlum pipetle daha önce hiç bişey içmedi nasıl alistiricam bu konu hakkında deneyimi olan varsa yazabili mi?
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi eğer sizi emiyorsa alışması daha kolay oluyor refleks açısından ben kızıma bir kere kendim icerken gosterdim ve icti direk ama eltimin kızında bu yöntemi denedik. Bir pipet alıp marketten suyun içine koyduk ve üst tarafını işaret parmagimizla tıkayıp kaldırdık sudan alt tarafını bebeğin ağzına tuttuk ve kapattığınız parmagimizi üst taraftan yavaş yavaş bıraktık 7-8 kez denedik su geldikçe oda emiyormus gibi daha çok geliyor gibi algiladi ve alıştı. Gelelim pipetli sülük önerisine munchkin çok çok çok iyi ama pahalı kızım 6.ayindan beri kullanıyor pipetli suluk eğer çok pahalı derseniz tam bir fiyat performans ürünü açısından e bebek bebedor öneririm ben ikisini kullanıyorum hala o kadar marka kullandım en iyileri bunlar bebedor tam bir fiyat performans ürünü koku yapmıyor damlatmiyor gece parlıyor kaybettigimizde nerde olduğunu kolay buluyoruz .munchkine diyecek laf yok zaten parasını sonuna kadar hakediyor
Azra00 Tekbenimsucumguzelolmakdemi tik tok da görmüştüm başta pipet ile çekmeyi öğretiyorlar benimde bebeğim 10 aylık bende pipetli suluk aldım yarın başlayacağım. Pipetle alıştırma yapmaya daha hiç denemedik belki kendi kendine çeker bazı bebekler hemen çekiyor pipetle
Hadiburdanyak Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben şöyle alıştırdım döner yemeğe gittik oradan ayran aldık önce şey yaptım pipeti ayrana sokup çıkardım ağzına verdim biberon gibi çekmeye başladı.Sonra yine aynı şekilde yaptım sonra pipeti ayran için sokup verdim baktım çekiyor.Bir daha da şey yapmadım öğretmenim kendi yapıyor
arenbeyinannesi Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ben alıştırmaya çalışmadım direkt olarak aldım ve eline verdim meme gibi emerek çekip içmeye başladı tek sorun bazen fazla çekiyor ve öksürüyor o kadar kendi kendine alıştı benim oğlumda 12,5 aylık yaklaşık 1 aydır onunla su içiyor sadece
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz😍 onerdiginiz markaya bı bakarım ben 🌸
ArvenMom Tekbenimsucumguzelolmakdemi benim kızım da içmeyi bilmiyordu benim suluğumdan höpür höpür içiyo nasıl oldu bilmiyorum o an öğrendi normalde içemiyordu çok şaşırdım ama sadece benim suluğumdan içiyo 😂😂
Duyulurum Tekbenimsucumguzelolmakdemi bazıları kendi kendine ilk iciste öğreniyor, bazıları zamanla öğreniyor. Yani illa ki öğreniyorlar
defnemiraybebek Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben direk meyve suyu ile ağzına sıktım meyve suyu gelince kendi çekmeye başladı sonra da hemen pipetli suluk verdim ordan da su içti
ElizSare53 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Tekbenimsucumguzelolmakdemi kullandıkça öğreniyorlar şahsen ben de öyle Olmuştu munckhin kullandım. Yedi aylık da ondan içe biliyordu
Ecemakkuzu Tekbenimsucumguzelolmakdemi ayyybende nuk aldım bebeğim beni vok emmesine rağmen pipetle içmedim henüz..