Aysen-aga Merhaba. 1 aylık Bebeğim var kakası gün içinde sırasıyla bi hardal sarısı oluyor bi yeşil renk oluyo. Yaşayan var mı?
minnikavokadom Aysen-aga sadece anne sütüyle besleniyorsa yeşil kaka ön sütü fazla emdiği içindir, emerken göğsünüzü tamamen boşalıp emdiğinden emin olun.
Sinemokcu Aysen-aga evet bizde de oyle oluyodu yedigin biseyden dolayi da bebeğinin kakasi renk değişebilir emen bebeklerde normal diye biliyorum ben
Muhammedd23 Aysen-aga benimki de hep yeşil yapıyordu. Çok az sarı kimi üşüyor dedi kimi hızlı atılıyor mideden dedi kimi mamalarda demir içeriği fazla onlar yapıyor vs hep kafama takıldı çok şükür bişey çıkmadı
Aysen-aga minnikavokadom tamamen bitirmeden diğerine geçmek zorunda kalıyorum bazen çünkü süt az geldigde cıldırıyo mecburen diğer dolu memeye geciyorum
Aysen-aga nimetgungor evet emiyor sadece çok nadir haftada en fazla 2 kere süt dolmazsa 30 ml mama veriyorum
minnikavokadom Aysen-aga o emdikçe süt gelir ki o zaman burnu tıkalı bebeğinizin burnu tıkalıyken ememez çabuk yorulur sinirlenir bırakır emmeyi. Her emzirmeden önce burnuna 2şer damla serum fizyolojik damlatın faydası olur burnu açılır
Aysen-aga Sinemokcu aman bi sıkıntı olmasın da yeterki 😌 doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım internette çok fazla şey yazıyo bununla ilgili
Aysen-aga Muhammedd23 evet çok fazla şey söyleniyo benimde kafama takıldı annelere soruyum dedim. İnşallah bizde de bi sıkıntı çıkmaz
Meryemsnlk Aysen-aga merhaba benim bebeğimde yeşil yapıyor bazen doktoruma sordum gayet normal dedi 😊
Aysen-aga minnikavokadom her emzirmeden önce fazla olmaz mı? Bana sabah akşam 1er damla şeklinde demişti Dr
minnikavokadom Aysen-aga bize günde 6-7 kereye kadar yapabilirsin dedi dr tabi siz doktorunuza danışın
gulay_atmc [bilinmeyen] bizde de yeşil kaka olmuştu sadece mama ile besleniyor kızım sma verdiğimde oldu. doktor mamayı sindirememiş demişti aptamile geçince düzeldi. sizin de mama ile ilgili olabilir mi acaba?