Merveruya Arkadaşlar merhaba. Kızımı sagimla besliyorum kuvezde kaldı o sürede biberona alıştı. Her seferinde göğsümü veriyorum ama günde bı kere ya emiyo ya emmiyo. Emmeye alışsın istiyorum. Göğüs ucu alsam biberon sanıp emer mi beni acaba
Ruvdem Merveruya evet emebilir denemekte fayda var . Ama alışırsa bir süre sonra onu da bıraktırmanız sizin yararınıza olur .
crybaby Merveruya evet benim kızımda emmedi ilk hafta sağıp verdim sonra denemek için silikon uç aldım verdim emiyor çok şükür kesinlikle tavsiye ediyorum kullanması da çok kolay alın direk
fatosaden0107 Merveruya bizde maalesef aynı sorunu yaşadık bir gün boyunca ısrarla tutsun diye memeyi inatlaşıp durduk ama o kazandı tabi 🤦♀️ silikon meme ucuyla tuttu şimdi sorunsuz emiypr onunla
Merveruya Ruvdem ya keşke emse. Aslında ucum var tutuyo uyanıkken keyfi yerindeyken emiyo da işte dediğim gibi günde bı kere anca. Emzirerek beslemek istiyorum sağım zor oluyo
Ruvdem Merveruya aslında biberona alışmıyor bebekler biberondan gelen hızlı süte alışıyorlar . O yüzden ilk biberonun ucunu en minik şekilde damlayan hatta çekmeden gelmeyenler var onlarla değiştirmenizi öneririm .
alynq Merveruya gündüzleri emmiyorsa özellikle geceleri emzirin gün içinde de emzirebildiğiniz kadar emzirin. Belli bir süre sonra size alışacak ve beslenmeye sizinle devam etmek isteyecek
Merveruya Ruvdem İlk ben yavas akış biberon verdim sonra salak gibi bu ne bundan gelmiyo diye değiştirdim. B Begüm küçüktu eve geldiğinde çenesi bu kadar iyi değildi şimdi de işte nasıl alistiriam bakalim
Ruvdem Merveruya ah hatayı orda yapmışsınız maalesef . Bebek emerken zorlanmalı ki memeyi de o şekilde içsin . Biraz zor olur ama bence hala geç değil alışabilir
alynq Merveruya benimki de öyleydi sütüm çok azdı sezaryen olduğum için ama hep verdim beyaz gürültü açıp verdim hoplatarak emzirdim ayakta gezerek vs bir çok şey yaptım şimdi meme aşığı oldu sütüm de o emdikçe arttı hatta şu an sütümü azaltmaya çalışıyorum hiperlaktasyon oldum:) umarım size de motivasyon olur hiç geç kalınmış değil zaten 1 aydan itibaren emme refleksleri tam oturuyor
Merveruya Ruvdem denicem uçla bakalım dua edin nolur sut sağma makinası görmek istemiyorum. Mama vermiyorum yeter ki anne sütü alsin diye ama çok zorlanıyorum
Nisangunes Merveruya inşallah tutar ama dendiği gibi hızlı akışa alisiyorlar önce yavaş akışa alıştırın sonra memeye bi nebze alışsın emzirirken bi yandan elinizle sağım yapın sıkın agzina süt gelsin o da uğraşsın çeksin oylelikle Allah yardımcınız olsun