eminmomss Kızlar eşim e devlet şifresini unutmuş yeni kimlik kartını da kaybetti daha gelmedi şifremi unuttum tıklayınca seri numarası istiyor kimlikteki başka türlü nasıl şifreyi yenileyip girebiliriz bilgisi olan varmı?
Dmt-01 eminmomss internet bankacılığıyla giriş yapılıyo diye biliyorum ama belki uygulamada o seçenek çıkmıyodur googledan giriş yapmayı deneyin
karaniremm eminmomss unuttuğunda şifremi yenile yapıcakasın e devletti indirip aileden başkasını. Tc si ile onaylayıp yenilemeni istiyo ptt falan gitmene gerek yok
Elifkskll eminmomss sitenin altında şifremi unuttum derseniz kimlik bilgilerinizle degistirebilirsinjz
eminmomss Aslan2103 Ptt gitmek imkansız yaa bize çok uzak eşimde çalışıyor izin de alamıyor sanırım telefondan yapılmıyor 😕
eminmomss Dmt-01 Ayy bacım sana ne kadar dua etsem azdır sırf bu yüzden sabahtan beri eşimle tartışıyorduk😄 Denedik şimdi olduu bilmiyordum internet bankacılığı ile de yapıldığını çok teşekkür ederimmmm🌺❤️
Tubasahra Dmt-01 Ben de e devlet sifremi belki 15 sene önce almisimdir sonra unuttum tabi.Yenileyemedim yıllar geçti üzerinden umudumu kaybettim .Kendime kart cıkarttırdmim internet bankacılığıyla e devlete de girebilmistim 😁
eminmomss karaniremm İnternet bankacılığı ile oluyormuş canım bi arkadaş söyledi burdan yaptık teşekkür ederim☺️