Merhaba benim oglum da 3yasina gircek sunnet ettirdik 3.gun bugun ama pismanim acikcasi yanimizdaki cocuk 7yasinda falandi biraz agladi sustu tuvaletine kaldirdilar doktor hadi yuru kendin kucaktan in dedi cocuk kendisi yurudu rahatlikla benim oglan 10da girdi ameliyata 1.30da hastaneden cikti aglaya aglaya hastanryi yıktık az once kurtar diyerek agladi uykusunda geceleri irkilmeleri basladi kremini batikonu zor suruyorum aciyo diyip dokundurtmuyor evde agrisi azaliyo galiba ki koltuklarda zipliyor kosturuyor zapdetmesi cok zor isi bilip farkinda oldugunda yaptirmanizi tavsiye ederim benimki durdan anlamiyo dun kanadi o yuzden nereye takti anlamadim ama kanamasi oldu baya anne icin de zor cocuk icin de benimkinde yag bezesi buyumeye basladi doktor zarar vermez ama sunnet olmadigi surece buyur o icerde dedi diye rahat edemeyip sunnet ettirdim ama cok zor cidden 2 6 yas arasi yaptirilmamaliymis 4doktora sordum 2si yaptir bu yaza kdr dedi digerleri onermiyorum dedi oyle yaptirdim ama gecem gunduzum karisti bide 3 aylik bebegim de var delirmeme az kaldi kac senedir migde agrisi cekmeyen ben migdelerim yanmaya basladi geceleri yasayan biri olarak tavsiye etmem bende