Hanfendi7 Bebeğim 16 aylık ssbsh 7 de kalkar 9 da yine uyur. 2 de ikinci uykusunu yapar. Akşam 9 da da gece uykusu. Ama bir haftadır geceleri uyku haram sürekli kalkıp duruyo. Acsba gündüz uykusunu alıyor da gece ondan mı kalkiyor
Karakiz1 Hanfendi7 Evet artık tek uykuya geciş dönemi annesi 🌸 biraz daha zorlayoco olur ama düzene oturur
Hanfendi7 CaninannesiCemre ve uyuturken de çok zorlanıyorum en az yarım saat ugrasiyorum , bugün 12 ye kadar uyutmadim bı saat önce uyuttum bakalım deneyecegim ☺️
Hanfendi7 Karakiz1 ve uyuturken de çok zorlanıyorum en az yarım saat ugrasiyorum , bugün 12 ye kadar uyutmadim bı saat önce uyuttum bakalım deneyecegim ☺️
irosiva Karakiz1 ama benim bebeğimde 18 aylık ve bazen 5 buçukta bazen 6 buçukta çok nadir 7 de uyanıyor sabah nasıl tek uyku olucak düzeni kuramadım hiç ya biraz yardımcı olma fikir verme şansınız var mı
handemiyy Öncelikle Evet tek uyku zamanı gelmiş ikincisi o yaşta bir çocuk 7′de kalkıp hemen dokuzda tekrar uyuyamaz zaten burada bir anormallik var uykuları bayağı düzensiz
Karakiz1 irosiva Bebekten bebege deişen bir durum bu bebegınız aksam kacta uyuyor peki sabah cok erken kalkıyor Sabah 8 de kalkab bir bebek ogle uylusu 12 veya 12.30 olmali ve bir buvuk 2 saate yakın uyumalı oglen ki tek uyku yapıp aksam 9 da uyusun
irosiva Karakiz1 akşam 8 buçuk 9narası uyur bazen deliksiz sabaha kadar bazen 2 kere falan uyanır ama istersen erken ister normal saatte ister geç yatsın erkenden ayakta bu yüzden de tek uykuya düşemiyoruz 3.5 4 saat uyanık kalıyor sonra hemen uykusu geliyo