Asyam41 Mrb anneler kızım 3 ay 26 günlük gece 1den önce uyumuyor sabahta 10da 11de kalkıyor gece uykusunu naısl erkene çekebilirim ayrıca Çok zor uykuya dalıyor uyutana kadar kırk takla atıyoruz acil bi yol gösterin lütfen 🙏
mom0989 Asyam41 biz doğduğu günden beri öyleyiz. Erken de kaldırdım geçte kaldırdım yok olmuyor canım.
Ikrazumra19 Asyam41 sabah erken uyandirin daha sonra gun icindeki uykularida erken olucak gecede erken uykusu gelir ama biran da olmaz once sabah erken kaldirin sonra yavas yavas duzelir
Mervesr Asyam41 benim kızım 5 aylık artık hareketlendiği için gün içinde çok oynuyoruz ve yorulduğu için 8-9 gibi uyuyor.daha önceleri de duş aldırıyordum öyle yorulup uyuyordu erkenden.
Brcc mom0989 merhaba daha bebeginizin uyku düzeni için çok küçük düzensizlik olur gazı olur ileride dişler olur
Humaahsen Daha erken benim kızımda 5aylık olacak hala oturmadı bugün basladım aksam uyuması 3saatımi falan alıyo halbukı en son ıkınfın 4de uyanuyo ona ragmen 10u buluyo defalar ca uyanıyo
Humaahsen Ben ilk kızım 27aylıkonu 6.ayında duzenli aliştirmiştim halen devam eder uyuma sekıllerimiz degişti sattler aynı olsada