badeismomm Ebe vegaferon marka demir damlası verdi devletin verdiği onumu kullanmalıyım içeriği temizmi o değilse ne kullanmalıyım ?
livanurvealpinannesi61 badeismomm bestiron newvit fermix maxifer wellcare venatura temiz içerikli demir damlası
aslanmommy livanurvealpinannesi61 evet içerisinde bulunuyor fakat zarar vermeyecek miktarda. Hipp mamadaki Palm yağı gibi örneğini vermişti doktorum ve eczacı. Bide mühendisoğlu mu neydi instagramda ürün içeriklerini inceliyor bir çok şeyi o hesaptan bakıyorum hatta o da güvenilir seviye yazmış. Tabi ki hiç olmaması daha iyi ama en azından hiç zararı yok ve ötekiler gibi bağıra çağıra içirmiyorum 🥲
livanurvealpinannesi61 badeismomm en iyisi +2 ve +3 demir içeren damlalar. Ben kızıma bestiron kullandım oğluma fermix aldım ikisi de çok iyi
badeismomm livanurvealpinannesi61 bestiron damla aldım ne kadar vermeliyim 4ay 10 günlük 7800 kilosu 4 yas uzeri diyor kağıdında anlayamadım?
livanurvealpinannesi61 aslanmommy mühendis oğlu temiz içerik listesine oceanı eklememiş o yüzden söyledim temiz içerikli değil diye. Prema sundari var temiz içerikli ürünleri paylaşmış. Bestironun tadı çok güzel içeriği de temiz. Maxifer var temiz içerikli.
sedaozan badeismomm içeriği temiz değil ayrıca renginden dolayı bebeğinizin dişlerinde kararma olacaktır. Sidefer kullanmıştım ben ya da ocean
badeismomm livanurvealpinannesi61 demir damlasinı istemiyor ağzından atıyor içirdim zor bela sonra kustu