01012024 6.5 aylık oğlum az önce biraz kustu kusmuğu sarı renkteydi normaldede reflüsü var çok kusan bi bebek ama hiç bu renkte görmedim sebebi ne olabilir tekrar ederse hastaneye gidicem yaşayan varmı bu durumu
mysozclk 01012024 gittiniz mi doktora ne dedı bu arada kusmuk peynir kesıgi gıbı hafif sarımsı mıydı bızımde oluyor da merak ettim 🥹
miniksavasciveannesi 01012024 bu korkutmak istemiyorum ama fiskirarakmo kusuyor ?? Her kusma reflü değil .s kaderi benzemesin oğlum sarı renk kustu hastaneye gittik beyin tümörü çıktı bi tarama isteyebilirsin .s bu seni sakin korkutmasin temkinlik amaçlı yaptır kakası mukuslu oluyormu birde
01012024 mysozclk yok canım tekrar etmedi Neyseki gitmedik hastaneye evet o sekildeydi bizimde nedendir hala kestiremedim
mysozclk 01012024 evet kuzum hep oluyordu besın alerjisi için doktor yesıl alan actı kakada mukus olunca kusma da devam edince bakalım gıdıcez ek gıdaya gectık ya o yuzden bende probiyotık istedim oda kusmasın azaltsın dıye bunu yazdı ıyı geldı 🥹 turuncu kutu maflor
01012024 miniksavasciveannesi çok geçmiş olsun sizede Sağlıkla büyüsün inşallah 🤲 fışkırarak değildi alında normal az bi kusma olmuştu normalde beyaz oluyor gıda zamanı kusunca aslında renkli oluyor biraz verdiğim şeye bağlı ama o an mama içmişti sarımtırak görünce tuhaf geldi bekledim tekrar kusuşu öyle olacakmı diye olmadı gitmedim o yüzdende bikaçgündürde üşütme ateş vardı acaba ondan kaynaklımı olmuştu bilemedim sizin nasıl peki süreklimi öyleydi kusması falan
asaf2121 miniksavasciveannesi Merhaba! Bizinkide 15 gün arayla sadece koşuyor korktum şuan nasıldı kusmaları başka belirtisi varmıydı
miniksavasciveannesi asaf2121 benimmoglum beyin tümörü tanısı aldı ozamandan sonra sarı renk mi kusuyor boyun bukuklugu varmı ? Yada fışkırarak mi kusuryor ? Bide denge kaybı varmi
miniksavasciveannesi asaf2121 bizde ki belirtiler sarı kusma fışkırarak kusma kakada mukus başı sola yatikligi vardı şüpheleniyorsanız ilk fırsatta sizi tomografi yada mr çekimini tavsiye ederim
asaf2121 miniksavasciveannesi denge kaybı mukus yok sadece kusma var normal renkte fışkırararak kusuyor
asaf2121 miniksavasciveannesi sürekli kusuyormuydu 15 gün önce sadece kusma oldu 1 gün sürdü 15 gün sonra yine başladı
brvnkr miniksavasciveannesi benım bebegım ıkı gun once fışkırarak kusuyordu o gun acıle goturdum serum verdıler ondan sonra ıkı defa beyaz kaka yaptı. Bugunde sarı açık mukus vardı 😞
miniksavasciveannesi brvnkr bence direk tomografi yada mr isteyin nolur nolmaz boyun yatikligi varmı ? İnsllah herşey temizdir gelip geçicidir ama iyi bı doktora gitmenizi oneririim sarı kusma ve firkirtarak kusma masum olmuyo .s sadece reflude olabilir illa buna yormayalim
miniksavasciveannesi brvnkr şimdi googgle baktım beyaz kakayi safta yada karacigerle alakalida olabilcegini okudum onlarada baktırın nolur nolmaz diye
brvnkr miniksavasciveannesi bugun ultrason cekıldı. Gaita testı ıstedı kanlarına yıne bakıldı yarına kaldı sonuçlar