annekadin21 Oğlum 51 gunluk, düzeltilmiş 16 gunluk. 2 3 haftadr kucaga alisti orafa uyuyo yatağa koyunca cirliyo. Ama böyle olunca bn hiç dinlenemiyorum. Geceden cok gunduz dahs cok yapiyor bunu. Reflu de yatiriyorum genelde.
yokcanimbenalmiyim annekadin21 ben yatağa yatırırken yavaşça önce kafasından koymaya başlardım sonra da çok yavaş bir şekilde gövdesini. Koyduktan sonra da pış pış yapsanız elini falan tutsaniz belki dalar hemen 🌸
suheyla92 annekadin21 ilk iki ay oyle bizde de durum ayniydi baba calismiyodu ya ondan ya bende uyuyodu gogsumuze yatiriyoduk cok keyifli keyfini çıkarın yatirin üstünüzde uyusun siz de uyuyun ❤️ kisti tabi o zmn simdi yatilir mi bilmem. Babasinin gogsunde gobeginde uyurdu gunduzleri sonra baba ise baslayinca ben telef oldum 😂 gecti o gunler 🙏
ea_aylms6 annekadin21 cicek35 bizde 2 aylığız ve sürekli kucakta uyuyor ya da ayakta hafif sallayınca uyuyor sallamayı bırakınca uyanmıyor ama ayağımızı çrkince uyanıyor temas mı etmek istiyor anlamadım sizin bu durum geçti mi ? Geçtiyse kaç ays kadar sürdü gerçekten çok yoruldum 🥹
annekadin21 yokcanimbenalmiyim yapiyroum ama yatağa yattığını hemen anlayıp çığlık atıyor. Kucaga gelince hemen uyuyo
yokcanimbenalmiyim annekadin21 belki kokunuzu istiyordur 😊 şimdi diyorum ki keşke o zamanlar hep koynumda yatsaymiş, şimdi asla kucakta uyumak istemiyor atıyor kendini🥲
cicek35 Malesef benimde oyle.evet gunduz daha cok yapiyorlar.benimkide 38 gunluk.mental saglik kalmadi artik.kollarim koptu.sicak cabasi..yerine yatirirken sen yatirma esin alsin kucagindan yada biri alsin o yatirsin.cunkunkendimiz yatirirken kafasinin altindan kolumuzu cekerkende hissediyorlar.gerci bazen o da ise yaramiyor ama yinede dene istersen
gizemvatansever Ben normalde de çalışıyorum, eşimde gece çalışıyor. Bebeğimi bilerek kucağa alıştırdım. Benim kucağımda uyuyor. Zaten ilerde siz istesenizde kucağa gelmeyecek. Hazır vakit varken keyfini çıkarmak lazım.
annekadin21 gizemvatansever sıcak olmasa daha rahat ciksrticmda. İkimizin sıcaklığı birleşince çocuk yaniyo gibi oluyi
cicek35 ea_aylms6 valla 4 ay 19 gunluk olduk.hala oyle.dun ozellikle cok kotuydu.memeleketime geldim.4.geceydi dun.belki 10 kez kalkmistir.kucakta uyutup yataga koyuyorum hemen agliyor tekrar kucak istiyor.ayakta sallayip yataga koyuyorum hemen agliyor.kafasini ztn surekli sallayarak kendini uyandirma huyuda var ayrica cabasi.napcam bilmiyorum.dun cok uykusiz kaldim.bu gecede oype olursa ölürüm herhalde.sabaha kdr ayakta yada kucagimdaydi.uyumayinca baska care birakmadi.onunkide uykumu orasinida bilemicem tabi.yaninda yatiyorum burda.pış pış yapiyorum burdayim oglum diyorum oksuyorum nafile.ama kotuyum yani.cozumu olan varsa bekliyorum.
ea_aylms6 cicek35 bana da herkes 2. Ayda kıcak istemesi normal diyor ama alışkanlık yapar diye korkuyorum 😔