tomvejerry uffuu 72 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim bir hafta falan sonra 70 dim kendiliğinden öyle🤷🏻♀️
Havva_gul42 19 kilo aldim 😂. İlk zamanlar 71 e kadar hic bisy yapmadan düştüm. Daha sonra biraz dikkat ettim fakat fazla veremedm, 69 kiloda kaldim cok vermek de istemiyorum açıkçası 😅
Enerjikmom Feyzosumunannesi canım koruma aşamasına geçtin mi benim yağım 13 kg kaldı hala veriyorum ben kilo kendim istedim ideal 65 di 60 ım şuan yağım ideali de 18 mis benim kg e düştü 57 fe korumaya geçeceğim inşallah geri almam nasıl korurum bilmiyorum
zeynepyusufaslan uffuu ben 13 kilo almıştım 2 hafta sonra hepsi gitti ama nasıl olduysa emzirirken de sütüm artsın demekten galiba 2 kilo aldım geri 😅
_mom uffuu spor yapmadım 58 ile hamile kaldım doğumdan bir hafta önce 73 kiloydum iki ayda 59 a geri düştüm sadece bir kilo kaldı eski kiloma dönmeme
evsaminik uffuu 18 kilo aldım doğum yapalı 43 gün oldu 9 kilo verdim kendiliğinden 3 aya kalmaz eski kiloma dönerim diye düşünüyorum ilk bebeğimde de öyle olmuştu 4-5 ayda eski kiloma dönmüştüm ama benimki tamamen metabolizmayla ilgili sanırım
amaniyibe uffuu gebelikte diyetisyen ve pilatesle ilerledim, hiç kilo almadım üstüne 6 kg da verdim. Son ay bi anda 2 3 kg arttı, 40ım çıkınca da toplamda 12 kg vermiş oldum. Hala kilo vermeye devam ediyorum çünkü yüksek kiloda hamilelik ve doğum yaşadım
Milkmama Miray61merve ne kadar sürede verdiniz bende 15 kilo aldım bebeğim 16 aylık hala 5 kilo fazlam var
Dedektifgadget uffuu ben normalde zaten kiloluydum hamilelikte gebelik şekeri çıktığı için diyet yaptım insülin kullandım 7 kilo aldım doğumdan sonra 12 kilo verdim 5 sene önce 30 kilo aldım onu hala veremedim defalarca diyet yapıp bozdum
aytas uffuu 10 kilo aldım doğumdan sonra ilk 10 günde eski kiloma ulaştım sonradan o 10 kiloyu tekrar aldım sürekli ye sütün olsun dendiği için önüme hep yemek koyulduğu için çok saçma şimdi 10 kiloyu vermeye çalışıyorum 7 kilosu gitti diyet yaptım
kereminannesiyim aytas aynı durumdayim sizinle keşke yemeseydik sütüm kesilir diye korktum yedim cahillik işte siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz bebeğiniz kac aylik ben de başlamak istiyorum
urazmomy aslanmommy yeni rekor 25 kg aldım 😂 55 ten 80 e çıktım 18 kg verdim 62-64 arasıyım daha doğrusu ama boyum 1.75 daha da vermek istemiyorum 55 bende aşırı sağlıksız duruyordu
esra1993 aslanmommy Rekor bende olabilir😂 50 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim adgjk 10 gün sonra 20 kilo verdim. Çocuk 4 aylık şu an 8 kilom kaldı sadece onuda sütüm çoğalsın diye e bebekte satılan maltlardan içmekten veremiyorum sanırım 🥲