neolmusyaani Allah izin verirse abimin evine gitmek istiyorm ama abimin evinde kedi var benim de küçük kızım var acaba sorun olur mu sağlık açısından falan
onefinemom neolmusyaani aşıları tamsa bebişin de alerjisi vs bir şeyi yoksa hiiiiiç bir şey olmaz . Hoşuna bile gider bebişin belki😍
ilkimnk neolmusyaani kedi dışarı çıkmıyorsa ve aşıları yapılmışsa çocuğunuz için harika bir arkadaş seçimi olacaktır
neolmusyaani Tosbikkkk kafama takıldı tüylerini falan yutar mi diye bide 3 5 gün değil 15 20 gün falan kalırım diye düşünüyorum:)
neolmusyaani onefinemom aşısı var mı bebeğimin alerjisi var mı hiç bilmiyorm aşısı yoksa ne olur peki acaba sıkıntı olur mu
sezer2022 neolmusyaani evet yutabilir ama aşıları tamsa bişey olmaz 🤗 bu arada Migros’ta falan tüy toplayıcı rulolar satılıyor, gerçi kedi besleyenlerde muhakkak oluyor ama sen yanınada al, yattığı yeri rulolarsın sürekli
muno112 Benimki 33 haftalık doğdu bir hafta hastanede kaldı sonrasında 8 ay oldu kediyle pes peseler. Aşıları tam saldırgan bi kedi değil takılıyorlar birlikte tüyü çok dökülüyor ama sorun olmuyor
neolmusyaani muno112 beni de tüy olayı falan korkutuyor acaba sağlık açısından sıkıntı oluşturur mu diye
muno112 neolmusyaani benimki de yolup duruyor tüylerini elini yıkayıp geri koyuyorum yanına ha görmeden kaçıyorsa ağzına bilemiyorum ama aşıları tam tüyden geçecek bir paraziti yok şükür. Çoğu kedi çocuk sevmez zaten kendilerine zarar vereceği korkusundan aşılarını sorarsınız bir sorun olacağını sanmıyorum
Storymoon neolmusyaani bizde eşimin halasının evine gittik ara ara saldırdı oğluma sonra kapatın dedim odaya ağlıyor oğlum korktu dedim bi dha gelmem buraya ben
neolmusyaani Storymoon ay bilmiyorm insallah sıkıntı olmaz bize ya kediyi gördüm sakın biseye benziyordu ama
hry410_ 11 aylık oğlum var dogdundan beri kedimiz var hiçbir sorun vb yaşamadık aksine kedimiz ile iyi anlaştı ilk başta temas etmek isteyebilir siz izin vermezseniz hircinlasip ısırma tırmalayan tarzı şeyler olabiliyor
ilkimnk neolmusyaani paraziti varsa sıkıntı olabilir, yanlış yönlendirmek istemem isterseniz bir doktora danışın
sevilcn neolmusyaani parazit yoksa kedide bir şey olmaz ama bilemezsiniz en azından parazit bir de kuduz aşısı olursa iyi olur sizin için