emirin_anasi Hanımlar ben Almanya’da yaşıyorum bebeğim burada Nestle Beba kullanıyor 2 numara . Haftaya 1 aylığına Türkiye’ye geliyoruz . Türkiye’de hangi mamayı onerirsiniz ?
Papatyaa21 emirin_anasi aptamil kullanıyorum bebelacla karşılaştırdım içeriği daha zengin diğerlerini bilemem bide her mama her bebeğe yaraöıyor kaç aylık bebeğiniz gazlanacak dönemi geçtiyse bişey olmaz
saram emirin_anasi Bence aynı mamanınza devam edin yanınızda getlirin mamayı redderse bide onunla uğraşmayın
emirin_anasi saram getirebildigim kadar getiricem ama 1 aylık getirmek zor olacak . İllaki oradan almam gerekecek . Sizin fikrinizi almak istedim bu yüzden ♥️
saram emirin_anasi O zaman sma optipro kullananabilirsin canım tuvalet sıkıntınız varsa da sma comfort tercih edin 🌸
ArvenMom emirin_anasi ben türkiye de SMA optipro kullanıyordum burda NAN kullanıyorum sizin mamanın ismini ilk defa duydum ya da karşılığı ne bilmiyorum ama zorlanmaması için mamaları kutuyla satılıyorsa bi kaç kutu alın valizinize koyun sonra huysuzlanmasın ben öyle yapmıştım
kizinaasikbiranne emirin_anasi nestle’nin sma optipro’su var burada da çoook iyi bi mama biz kullanıyoruz tavsiye ederim
lohusaserbeti emirin_anasi nestlenin maması sma Türkiyede. Ben tüm mamaları denedim benim kızımın sindiirm sorunu var kabızlık reflü gibi en iyisi hipp oldu