Bebikoluhayatim Kızlar mustela kullanıyorum ama daha iyi bir pişik kremi arayışındayım bu kremi kullanıp anında geçirdiği doğru mu kullananlar öyle söylüyor bilemedim içeriği nasıldır acaba ?
kimbumadam Bebikoluhayatim iyi değil, bir de tüylenme yapıyor. İncia kullanıyorum çok pişikse geçirmez ama kızarıklığı anında kesiyor. Arko çok iyi geliyormuş pişiğe🙏🏼
Asel_aygn Bebikoluhayatim evet tek kullanımda pişigi yatistiriyor kızıma kulla Mak için 250 ml kutu almıştım kizimada oglumada kullandım yarısında daha duruyor hem uzun süre gidiyor yani hemde çok çok fayda ediyor içerik konusunu tam bilmiyorum ama
designermoms Bebikoluhayatim ben kullanıyorum sürüyorum bol gerçekten hemen geçiriyor Zaten her zaman pişik olmuyorlar arada sırada kullanınca bir şey olmaz diye düşünüyorum Ama pişiğin sebebini bulsanız daha iyi olur sizin için yediği bir şey mi dokunuyor gibi Bizim mesela normalde hiç olmaz diş çıkarırken oluyor sadece
Bebikoluhayatim kimbumadam hafif kızarıklık oluyor genelde bebeğin boğum boğum katlanan yerlerinde hava almadığı için olsa gerek ama süreklide elimle bakıyorum ilgileniyorum ama yinede kızarıyor
Bebikoluhayatim kimbumadam incianın göğüs ucu kremini kullanmıştım baya iyiydi bogum boğum yerleri var o kısımları havalandırsamda kızarıyor ılık duş yapıyoruz
Bebikoluhayatim designermoms Bizdede dişler aşırı kaşınıyor 5 aylık oluyoruz , boğum boğum yerleri kızarıyor ne kadar havalandırsam yıkasamda
rabiaakkan Bende bepanthol kullanıyorum doktorlar onermiyor sudokrem iceriginden dolayi Bebikoluhayatim
rabiaakkan Bebikoluhayatim Bepanthol pisik onlemek icin eger pisik olduysa ben trosyd diye krem var pisik kremi onu kullanıyorum 1 gunde geçiyor bilemedin 2 günde
Ocakalti Bebikoluhayatim kullanıyorum daha pişik olmadan baktım kızarıyor sürüyorum anında yatıştırıyor çok.etkili
rabiaa1605 Bebikoluhayatim benim oğlum pişik oldunda Hametan mavi kurulu kullandım bı kaç güne geçirdi sağlık ocandan yazdırıp alıyorum