ozipek 1234hevlin 40 günlükken yaptırdığımda çıkmamıştı. Fakat bizdeki alerji kakada kan, gaz, huzursuzluk şeklinde değildi. Sadece cilt tepkiliydi.
1234hevlin ozipek bizim kakada kan var gaz sorunumuz da var. Yemiyorum doktorun dediklerini ama devam ediyor 3 haftadır. Anlamıyorum
ozipek 1234hevlin yanlış diyet olabilir mi? Mesela süt diyeti yapıyosunuzdur ama glutene de alerjisi vardır?
aysekaran07 1234hevlin merhaba bizde de kaka da kan goruldu amip cıkti ama doktorumz ısrarla alerji diyor ne durumdasınz?
1234hevlin ozipek coklu Besin olabılır dedi. Mesela sut tamam var ama yediklerimden bısey daha dokunuyor olabilir. Benim de aklıma bugdayı gluten geliyor iste ama onu da yemesem ne yiyeceğim artık diyorum. Gercı o iyi olsun da
nuroner cicekkiz20 evet sadece mukus hiçbir şey ifade etmiyor anne sütü alan bebeklerin kakası da mukuslu oluyor
ozipek 1234hevlin yumurtayı deneyin mesela o da çok yaygın. Baktınız 1-2 hafta içinde düzelme olmuyor o zaman gluteni ekleyin. Glutensiz ekmek bulabiliyosanız o tip bi şeyler yiyin ekmeksiz kalmayın🥲 sizi anlıyorum zamanında çok aç kalmış bir alerjik bebek annesi olarak
arasinnannesi2704 fferideerciyes 2 buçuk aylık bebeğim var yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum. Gürültülü kaka, mukuslu kaka ve gaz sancısı vardı başka hiçbir şeyi yoktu doktora bildirdim kaka tahlili verdik süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı bir de gizli kan çıktı. Dediğim gibi yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum ama düzelen bir şey yok kakası hala mukuslu nasıl düzelecek bilmiyorum bende
1234hevlin arasinnannesi2704 benimkı de aynı durumda. Sadece sut urunlerı degıl Baska seylere de alerjısı var sanırım.
1234hevlin ozipek yumurtayı da yemiyorum. Artık doktor 5 gun sut verme dedi. Bakalm gercekten anne sutunden mı. 3 gundur vermiyorum sut bu sefer de kaka yapmadı 3 gundur bakamadım kan olacak mı olmayacak mı diye.
arasinnannesi2704 1234hevlin yumurta ve kırmızı ete de olabilir doktorum bana onları da yeme dedi. Süt ve süt ürünlerine alerjisi olan bebeklerde yumurta ve kırmızı ete karşı da hassasiyet olabiliyormuş
fundasaff Bizdede gürültü kaka ve biraz mukuslu kakası göz kapaklarının kenarları kızarık kilo alımı az iki aylık daha doktora söyledim çok umursamadı diyet yap dedi napacagimi bilmiyorum ebeye söyledim her mukuslu kaka alerji değil usutmus olabilir dedi
1234hevlin arasinnannesi2704 ben sut sut urunu, inek eti, yumurta, tahin, susam, kabuklu kuruyemıs bunların hıcbırını yemiyorum. Hala duzelmedı Baska seylere de var sanırım bugdayı da olabılır
arasinnannesi2704 1234hevlin olabilir sanırım benimkinin de başka şeylere alerjisi var benimkinde de hiç düzelme yok. Allah yardımcımız olsun
1234hevlin aysekaran07 ben dun deriden alerjı testi de yaptırdım cıkmadı bısey. Ama doktor cıkmayabılır dedi. Katı dıyet basladı. Yedıgım seyler cok sınırlı.