Gulayasaf Merhabalar. Bebegi için buhar makinesi kullanıp memnun olanlardan tavsiye alabilirim. Makine arayışındayım karar veremedim****
kaderbilge Gulayasaf ben küçük bişi almıştım oda buharı icin baya faydasını gordum normal buhar makinesi almadım oda için aldim
bana1cocukyetti Gulayasaf Deerma f300 kullanıyorum çok memnunum. Klima kullanıyoruz özellikle şu an sürekli açık, onun sayesinde bebeğimin burnu vs hiç kurumuyor
Mrvsmt2502 Gulayasaf gold master kullanıyorum memnunum. Su haznesi büyk buhar seviyesi ayarlanıyor çok sessiz
Gulayasaf kaderbilge evet bende oda için arayıştayım buhar makinesi diyince burun için sanılmış sanırım hangi markayı kullandınız acaba
aven Gulayasaf hayir oda nemlendiricisi % 45 olan nemi %57 lere bir kac dakika icerisinde cikartiyor su hazneside oldukca geniş sık sık doldurmaya gerek duymuyorum
kaderbilge kaderbilge bunu aldım gayet memnunum pahalı bisiyde gerek yok aldık gayet iyi faydasını gordum
Alperenmomss Gulayasaf https://app.hb.biz/1WBgHIT0RmM4 ben bunu kullanıyorum full klima ya rağmen çok iyi nemlendiriyor ve temizlemesi de kolay
Alperenmomss Alperenmomss aynı odada kullanıyordum gece sesi rahatsız etmiyor haznesi de büyük 2 günde bir dolduruyorum