Humus Buzluktan cikartip sicak suda isittigim sutten biraz yedirdim. 30 cc kaldi. Geri dolaba koyabiliyormuyum. Buzluga degil. Dolaba koyarsam yine ayni 3 gunmu duruyor. Yada disarda 3 saate kadar yedirip kalani dokmelimiyim.
Rose1131 Humus buzluktaki sütü dolapta kendi halinde çözülmesini beklemeniz gerekiyor yada soğuk su dolu bir kabin icinde cozdurmelisiniz sıcak suda içindeki protein kayboluyor sorunuzun cevabı ise 3 gün değil ama kısa süre sonrası için tekrar kullanabilirsin
[silindi] Humus ısıttıktan sonra tekrar saklayamazsın. Dondurulmuş süt poşetin ağzı açılmadan 24 saat açıldıktan sonra 12 saat dolapta saklanabilir
Simge774 Maalesef kalanını tekrar saklayamıyoruz diye biliyorum. Hatta bu yüzden azar azar attım buzluğa ziyan olmasın diye
Humus Simge774 bende bazilarininazar azar bazilarini birlestrip atmistim. Az az atmak daha mantikliymis onu anladm 😬 peki cozdurdugum sur ne kadar disarda kaliyor 🤷🏻♀️
Simge774 Humus “ Önceden dondurulmuş süt çözüldükten sonra buzdolabında 24 saate kadar korunabilir. Anne sütü tekrar dondurulmamalıdır! “ Şöyle bi şeye rastladım şimdi araştırınca. Siz yinede içinize sineni yapın nolur nolmaz
Edda Bununla ilgili YouTube da anne çocuk kanalında detaylı video izlemiştim emin olmak için izleyin derim