İlgilenenler için yazdım lütfen dalga geçici şeyler yazmayın posttan çıkabilirsiniz okumadan .
Bu astral seyehati uzun zaman önce duymuştum ama bu son zamanalr araştırmaya başlamıştım . Bunu da babama ve kardeşime falan anlattım çok sasirmislardi . Babam hatta dalgasına bende gidecem falan diyordu . Babam 3 gün boyunca gitmeyi denemiş uyumadan önce düşünmüş falan gitsem diye . Sonra 4. Gün çok yorgun düşünmeden uyumuş o gün gittiği yer zifiri karanlıkmis ve karşısında 2 kişi duruyormus . İnsan değilmiş hayvanda değil . Sureti yokmuş ama çok çok korkuncmus . Aralarında biseyler konusuyorlarmis ama babam dillerinden anlamadığını söyledi . Konuşmasında normal konuşma değil sanki bı elektronik eşyanın bozulma cizirtisi gibi olduğunu soyledi. Bu arada bunlar yasanirken babam çok tuhaf sesler çıkarmaya başlamış annem bunu duyunca hemen seslenmiş ve 5-10 sn sonra iyiyim demiş. Ama annem diyor ki babanın yüzü çok garipti kokrmustu diyor ve çok yüksek ses çıkarıyormus . Neyse annem seslenince kendi bedenine geri döndüğünü hissetmiş babam . Tekrar uykuya dalmış ve tekrardan çıkmış anında ama bu sefer yine çok karanlık ama çok fazla yıldıza benzeyen bır yere gitmiş orda da çok farklı şeyler görmüş.
Devamı 👇