oglumunannesiyim_- Yarın 4. Ay aşımız var sonrasında neler oldu acaba ateş huzursuzluk vs oldu mu gitmeden duş aldirmayi düşünüyorum bı sıkıntı olur mu acaba
Selennnnnn oglumunannesiyim_- Hayır tam tersi en doğrusu aşıdan önce duş aldırın. Belki aşıdan sonra yıkamayın diyebilirler. Bazı aşılarda diyorlar. Ayrıca hiç bir yan etkisi yok yani bizde hiç olmamıştı ne huysuzluk ne ateş ne bir şey
svncgldgn oglumunannesiyim_- 2. Ay aşılarının 2. Dozları yapılıyor 4. Ayda 2. Ayda nasıl geçtiyse öylemgeçer büyük ihtimal belki daha rahat bile geçebilir vücut tanıştı çünkü o aşılar ile
deryanur1 deryanur1 sa oglumunannesiyim_- bebeğimin aşı olan yerleri kızardı ve nohut tanesinden biraz daha küçük olmak üzere şişlik oluştu. 2 gün de ateş ve halsizlik yaptı . ateşi kontrollüydü bir kez calpol verdim onun dışında hep ıslak bez alnına ve koltuk altına bu şekilde atlattık biz de 🌸 sanırım bünyelerine göre değişiyor
sumeyyeasellina oglumunannesiyim_- pazartesi olduk aşı bizde gitmeden duş aldırdım normalde ateş yapmaz dedi hemşire duş aldırma konusundada sıkıntı yok aldırabilirsin dedi ama ben 1 gün sonra aldırdım duşunu yinede ateş huzursuzluk hiç bişey olmadı çok şükür
zgnat Bebekten bebeğe değişiyor sanırım bizde ateş oldu bende alnına koltuk altına ıslak bez koydum bir kerede ateş düşürücü verdim sonra düştü şükürler olsun ben de her ihtimale karşı bir gün duş aldırmadım
nnidua oglumunannesiyim_- sonrasında da duş aldirabilirsin demişti hemşireler bizde de biraz ateş oldu ama sıkıntı yoktu hatta uzun süre de uyumuştu