Piaaa maitea evet küçültmek baya zor ve ağrılı. Bunları biliyorum da ücretler ve devlette yapılma kısmı nedir
maitea Piaaa canım bu hastaneye bağlı. Üniversite hastaneleri sıraya alıp ücretsiz yapıyor bazı doktorlar ek ücret istiyor. O doktora göre değişiyor çogu rakamı devlet karşılıyor
Denizkiziyiz maitea merhabalar acaba üniversite hastaneleri nasıl ücretsiz yapıyor , biz sorduk 30-35 arası fiyat verdiler bize.
maitea Denizkiziyiz canım ben hacettepe rekonstruktif cerrahiye gittim muayene oldum. Ameliyatı uygun gördüler belli bi para istediler vermedim 6 ay sonra sıra geldi ameliyata gel dendi. Büyük memeler saglık sorunu yarattıgı için devlet karşılıyordu. Baya oldu ⅞ sene belki değişmiştir
Atailknur Piaaa benim bir tanıdığım çapa da oldu küçültme ameliyatı ama herkes olamıyor memeleri tartıyorlarmış gerçekten büyükse kurul kararıyla ameliyat ediyorlar sadece bıçak parası verdim demişti.
baroayse Piaaa 2023 Mayıs’ta olmuştum,Liv hastanesi 38 bin lira, iyiki olmusum, birde şu karnım göbeğim kuculse süper olacak😒😒