ezgiii12490 Kizlar 3 ay 10 gunluk bebegim seslere dönmüyor bugün biri yanına yanaştı seslendi yok kulak testinden gecti göz temasi sosyal gülümseme nesne takibi var napcam bilemiyorum üzülüyorum
askmemnu ezgiii12490 hiç mi dönmuyor tepki vermiyor?bide mesela uyurken ani seslere sıçrarlar böyle bisey oluyormi
ezgiii12490 bisenakillisinzaten yaptırdık daha detaylı 6.ayda yapılacak dedi niye öyle yapıyor anlamadm ki sizin ne kadarlık bebeginz
bisenakillisinzaten ezgiii12490 benimki 6 aylık. Duymasın da bı problemi yoksa sese dönmesi sorun değil bence orali olmuyordur.
nilazra123 Çok ufak daha,dönmemesi normal ama böyle korkmuyorum kapı çarpmasında öksürükten yüksek sesten falan yada çıngırağa bakmıyor mu
ezgiii12490 nilazra123 korkuyor geçen eşim hapşurdu ağladı korkudan cingirago beni görürse elimde bakiyor ama görmeden yanında sallarsan bakmıyor dönmüyor
askmemnu ezgiii12490 duyduguna eminsen eger.bence daha küçk o yuzden bakmiyodur yani ilgisini çekmiyodur.çingirak peki?
nilazra123 ezgiii12490 çok küçük daha benim kızım 5 aylık olcak oda bakmıyor canı isterse bakıyor kendine kuruntu yapma kulakları duyuyor işte maşallah🧿🌸