alihanelif Selam kızlar, ilk defa anne oldum ve bebeğim henüz 14 günlük ve istahli bi bebek. Emerken uyuyor ne zamandan sonra bu durum sakincali oluyor ve biraktirmak icin ne yapmam gerekiyor. Deneyimlerinizi merak ediyorum
aysebb alihanelif Bu zamanlarda ve sonrasında en az 2-3 ay diyim emerek uyuması çok normal hem gece hem gündüz. Sonrası bebeğe göre şekilleniyor kimisi emerek uyumaya devam ediyor kimisi sallanmak istiyor öyle uyuyuyor yani kimisi kucakta vs. Hepsinin alışkanlığı farklı olabiliyor duruma göre. Benim kızım emerek uyuma sonrasında sallanarak uyuyordu öyle alıştırmıştım. 3 aydan 6 aya kadar salladım. Şimdi 9 aylık sayılır 6. ayından beride yatakta kendisi uyuyor. Yani dönem dönem değişebiliyor bu durum fakat şuan çok normal emerek uyuması öyle kalmak istemeside
Bssraa2 alihanelif 1 yaşına kadar emerek uyudu hiç bir sakıncası yok hatta rahat bile arkadaşlarım saatlerce sallardı
alihanelif Bssraa2 benim arkadasimin bebegi 9 aylik memesiz uyumuyormus 4 saatlik uçak yolculuğunda zorluk cekmis normal hayattada zorlaniyomus bu yüzden biraz tedirgin oldum