Deletedmom_110 moonlight__ 2 aydır aralıklarla açıyorum mesela demin kapadım ablamızı alıcazzzz eve gelir kitap okucammm çocuklarıma pek dinlemese de alışkanlık haline getiriyorum namaz kılarım kızım işte istiyor müzik vs istiyor böyle ekranı karartıp dinletip tekrar kapatıyorum
moonlight__ sinoli televizyon çok uzak lavabonun kapısında açıp veriyorum mecburen gözümün önünde olsun diye kapıda oturuyor benim kızımda hiperaktiflik var hiç durmuyor. Kaç aylık bebeğiniz. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız kuzum
sinoli moonlight__ Ahahahahah benim kızımda öyle oturup tv bile izlemiyor yani çok sevdiği bişey olması lazım telefondanda istediği olmayınca kapatıyor atıyor. 18 aylık benimki olsun sıkıntı yapmayın kısa süreliden bişey olmaz sizinde nefes almaya ihtiyacınız var tabiki🫶🏼
Dilaylaa Bir iki dakikadan bir şey olmaz ekran için biraz daha küçük ama . Aslında belirli bir odaya bıraksanız kendine zarar veremeyeceği ve sesli ışıklı bir oyuncak bıraksanız yanına oda olur
moonlight__ Dilaylaa öyle de denedim oynamıyor küpemi bulmuş ağzına koymuş çok tehlikeli ve bana bağımlı maalesef kapıda ağlıyor
Mygirlmybaby bisenakillisinzaten şu an 2 yaşında. Arada bir açıyorum maşa ile koca ayı izliyor. Çok zorda kalırsam
Ayserose moonlight__ aynen öyle günde toplasan 20 dk ediyor etmiyordur ama çok düşünüyorum bişey olur mu diye çevremdeki herkes ama herkes tvyle telefonla büyüttü hiç zararlı bulmuyorlar ha bu bizde verelim demek değil sadece kimse dikkat bile etmiyor
Mrvll moonlight__ çok anlamlı etkilemese de alışkanlık hâline getirir. Daha çok ister sizi daha çok zorlar. Zamanla o süre ister istemez artar.
moonlight__ Mrvll inşallah öyle bir şeyle karşılaşmam ama mecburi bi durum kafama da çok yatmıyor bu durum ama napayım