bisenakillisinzaten
32 aylık oğlumla puzzle yapıyoruz, kinetik kum, oyun hamuru, çıkartmalı boyama kitapları, çocuk akademisi etkinlik kitapları, yaz sil kitapları yapıyoruz, dergiler alıyoruz her migrosa gidişimizde içinden çıkan maskeleri kartları yapıyoruz, kitap okuyoruz, cırtlı ve fenerli kitaplara bayılıyoruz, parmak boya,sulu boya yapıyoruz, taş boyuyoruz, el baskısı,patates baskısı yapıyoruz, yükselen zekanın zeka kutusunu yapıyoruz, alfabeyi biliyor 20 ye kadar sayıyor kağıda yazıyorum o söylüyor tekrar ediyoruz, makaslı etkinlik setleri aldım onlara başladık şu sıra, eşleştirme yapıyoruz, dot markers boyama kitabı ve boyalarını çok seviyoruz, trambolinde zıplıyoruz beraber, top havuzu ve kaydırakta oynuyoruz ben top renkleri ile şarkı uydurup istediğim rengi vermesini sağlıyorum, tamir yapıyoruz, mutfağında yemek yapıyoruz, arabalarıyla oynuyoruz, dans ediyoruz, bağlaması ve davulu ile şarkı söylüyoruz çalıyoruz, ev işlerine dahil ediyorum sorumluluk duygusu olsun hemde oyun olsun diye salıncağımız var ona biniyor kendi kendini sallamayı öğrenmiş her gün parka gidiyoruz halısaha gidiyoruz koşuyoruz top oynuyoruz, scooter sürüyoruz, arada tabletinden eğitici oyunlar yapıyoruz beraber kısıtlı saat diliminde de eğitici çizgi filmler bakıyoruz akülü araba ile geziyoruz kahve keyfi yapıyoruz beraber kahvaltıyı beraber hazırlıyoruz yapabilecek şeyleri ondan istiyorum, bultak yapıyoruz havuzu su doldurup yüzmeye çalışıyor apartman önünde kum var kepçe kova kürek alıp oraya iniyoruz 7 aylık kardeşi de var ona da etkinlikler yaptırıyoruz günümüz böyle geçiyor