Kızlar şimdi biz 2 aylık olacağız haftaya fakat hani kızım uyumak istemiyor gündüzleri asla uyumak istemiyor hani 5 dakika 10 dakika falan gözünü kapatıyor hop yer açıyor uyanıyor ve bazen çok kalıyor bazen hiç ağlamıyor hani sancısı var mı bilmiyorum çıkartıyorum damlamamızı veriyorum işte karnı doyuyorum altını değişiyorum işte her şeyi yapıyorum duşuna aldırıyorum hani yine uyumuyor hani rahatlatıyorum masaj yapıyorum bebeği yağı ile hani gazı olduğunu çok düşünmüyorum var ama yok değil aşırı değil çok şükür hani rahatlatıyorum kendi damlalarla işte kendimi bol bol rezene içiyorum anason içiyorum kimyon çayı içiyorum sakinleşsin diye papatya çay içiyorum yani ne yaptıysam uyumak istemiyor ama çok şükür tek güzel yana hani nazarım değmesin gecelerimiz çok güzel asla beni rahatsız etmiyor kızım kendini acıktığı zaman kalkıp inip yatıyor acaba gece uyuduğu için mi tüm gece gündüz uyumak istemiyor bilmiyorum hani siz de böyle olan var mı normal mi bilmiyorum. Şuan saat 20.30 yeni uyudu 🙊