Ebruylmz444 Kızlar merhaba sağlık ocağın verdiği d vitamını mi kullanıyorsunuz yoksa önerdiğiniz d vitamin varmı yenidoğan
eylemerkt Ebruylmz444 birkaç takip ettiğim doktorun önerisiyle ocean kullanıyorum puff başlıkla günde bir kez
iremaydmr Ebruylmz444 sağlık ocaklarının verdikleri kabız yaptı bizim bebişte attım çöpe gitti ocean aldım fiyatlı olabilir kalite her zaman fark atıyor
Ebruylmz444 eylemerkt Ben bir kaç gün oldu kullanalı bebeğim huzursuz oldu sanki siz de öyle bir şey var mı
eylemerkt iremaydmr kırmızı kutu dediğiniz demir damlası sanırım bebeğim henüz 3 aylık demir damlasına daha başlamadım
iremaydmr eylemerkt valla bağışıklık sistemi yazıyor eczanede ki kız bunu da kullan demişti güvendim aldım
eylemerkt seymabugra95 evet genelde rutin başlanıyor ama bazı doktorlar kan testi de yapıyor öncesinde
birbebee Ebruylmz444 ocean kesinlikle kabız da yapmıyor zeytinyağlı olduğu için sabah 7 gibi veriyorum ben memnunum
kubrasahii Ebruylmz444 pedia- D kullanıyorum d vitamini günde 4 damla cokta memnunum.. cocuk doktorumuz önermişti .. Demir ilacıda Ocean Mikrofer kullanıyorum buda doktor önerisi sağlık ocaklarındakini bende önermiyorum..