Miracinannesi_ 15 aylik ilk atesi 38.7 duş aldırdım calpol verdim yarim saatte 38 5 düşmüş çok az düşmüş evde takibe devam etmeli miyim
Miracinannesi_ aspurceg8 hazırlanırken tekrar baktım 38.1 düşmüş yine de goturmeli miyim serum verirler iğne yaparlar canı yansın istemiyorum
beybi06 Bizde 8 ay 11 günlüğüz 3 gündür ateş ishal şikayetimiz var. Carpol ve dolven dönüşümlü kullanıyorum, dolven daha çabuk düşürüyor. Yine de doktora görünmenizde fayda var.
gulsene1998 Miracinannesi_ ateşe acil bişey yapamıyor ben götürmemiştim yani prda da ateşini düşürmeye çalışacaklar bence soğuk kompleks yapın sürekli maalesef çok zot ateş bizde geçen hafta atlattık çok şükür
aspurceg8 Miracinannesi_ doktorumuz 38 derece üstü ateşin bebek için tehlikeli olduğunu onun bünyesine daha kötü etki edebileceğini söylemişti Allah korusun canı yanmasın derken daha kötü olabilir temkinli olmakta fayda var 😔
Miracinannesi_ gulsene1998 öyle yapıyorum dışarı çıkardım şimdi ev çok sıcak diye dışarısı biraz esiyor 37 9 düştü atesi
Miracinannesi_ aspurceg8 hastaneye geldik gelene kadar 40 olmuş atesi evde naptiysam düşüremedim mesajınızı görünce getirdim hemen çok sagolun
mutluannecik Sanırım ateş düşürücüyü az veriyosunuz benim kızım 7,5 kg ben bir tatlı kaşığı veriyorum
mutluannecik Duş aldırın bi de ateş düşürücü fitil alabilirsiniz ama en güzeli imkanınız varsa yarın doktora götürün ateşi düşmezse yüksek çünkü baya
Miracinannesi_ mutluannecik hastaneye geldik şimdi gelene kadar 40 olmuş atesi serum taktılar bekliyoruz