nibado Kızlar buralar hakkında bilgi verebilecek var mı? Öğretmeniz tayin dönemindeyiz. Nasıl yerler hangisi daha yaşanılır, veya ikisine de gidilmemeli midir?
Tatlican nibado Sakaryaliyim ikisindede yasamadim esime sordum ikisinide tercih etmesinler ama illada edecekseniz kocaali daha iyi dedi .
aksoy92 nibado kocaali yazlık yer. kışın kimse olmaz .karasu daha merkez .yine burasıda büyük şehir gibi değil sakin geçer.karasunun içinde aradığınız herşeyi bulabilirsiniz .bı caddesi var yürümeye kapalı magazalar oradadır .tabi nasıl hayat sevdiğinize de bağlı .araları on beş dakka
edaels nibado kocaalimi karasu mu derseniz karasu daha merkez hastanesi falan var daha büyük annem kocaali babam karasulu çok iyi biliyorum oraları 😂
aliye_35 nibado Karasuda oturuyorum. Yazın daha kalabalık. Kışın sadece yerli kalır. Tercih ederseniz karasuyu edin derim. Çünkü Kocaali heryere ve Sakarya ya daha uzak. Hiç bir şey yok yani orda. Karasu da en azından deniz var. Kafa dinlemelik . Yaz ayları hariç.
Msule Karasu’yu tavsiye etmiyorum ama özellikle Kocaeli çok güzel aile evim Kocaeli’de Başiskele,Gölcük çok güzel hele sahilleri harikadır.Sakarya’da büyüdüğüm yer güzel yer hala gidip gelirim ama Kocaeli bi başka
Aseldurumom_ Msule canim kocaaliden bahsetmis arkadas sakaryanin ilcesi olan 🙈bende kocaelinde oturuyorum bu arada cayirovadayim
nibado aksoy92 biraz araştırınca deniz kenarı villa tarzı evlerin çok uygun olduğunu fark ettim sebebi nedir acaba garip geldi 😄
edaels nibado Karasu yazlık yer çünkü kışın çok kimse yok tuhaf gelmesin kiralar uygun olur çok pahalı olmaz oranın yerlisiyim
nibado edaels ay tam insanına denk gelmişiz😅 ev alınıp yerleşilir mi oralara ne diyorsunuz. Deprem riskinden dolayı biraz da tedirginim açıkçası