Melike_ikra Kızlar şimdilik böyle küçük bi alışveriş yaptım ilk alışveriş olduğu için tereddütte kalmıştım 😂 @ikiaslanannesi @Deletedmom_182 kimbumadam
ikiaslanannesi Melike_ikra ama minimum 980 TL lik alışveriş yapmam lazım o kadar şeye ihtiyacım yokki 😐
Atamom_ Melike_ikra Allah aşkına bu suluk nasıl güzel mi akıtıyor mu kolay mı munchkın muadili olur mu
Melike_ikra Deletedmom_182 ben banka kartından yaptım aşko. Yani şöyle söylim hiçbir uygulamaya güvenmediğim için belli bi miktar karta atıp öyle ödeme yapıyorum kartı da kaydetmiyorum
2kiz ikiaslanannesi bakın biraz hepsine ihtiyacın varmış gibi oluyor 😂 ben 1000 TL lik sipariş verdim param kalmadı olsa daha alicam
2kiz Melike_ikra bende sipariş verdim hatta araştırdım biraz kardeşim Amerika da yaşıyor ona sordum burda çok kullanılıyor dedi bende verdim sipariş havalimanında diyor şuan ama daha elime ulaşmadı bende heyecanla bekliyorum kızımın doğum günü için hediyesini ordan aldım inşallah geç gelmez
Atamom_ Melike_ikra bacım n’aptınız sulukta son durum ne yemedim içmedim iki gün geçmesini bekledim 😂
ladymoms_ Bende bekliyorum ki eşim para versede alsak bisiler hahaha çok güzel şeyler var 50 tane sepete ekleyip geri çıkarıyor bidaha ekliuom aralarindan eleme yapiom çok param olsa durup durup sipariş veririm heralde shshshhs
ladymoms_ Melike_ikra hahahaha eşime diyorum gel secelim biseyler bişeye ihtiyaç yokki diyor olsun gel boş boş biseyler alırız diyorum kaçıyor shshshsh ben bayılırım boş boş biseyler almaya lazım değilse bole almak isterim evde dursun belki bigun lazım olur diye hshshshs
ladymoms_ Melike_ikra aksma galibabos bosswyler alcaz hshshshshshhwparasi yatmış ne alsam bilmiom çok kararsizim