Melike_ikra Bu kadar kaliteli beklemiyordum gerçekten 😧 Hatta teslimat tarihinden erken geldi. Çok güzel paketlenmişti. Tereddütte olanlar varsa hiç düşünmesin sipariş versin 😍
kimbumadam Melike_ikra siparişim kargoya verilmiş ama zor tutuyorum kendimi 3 kere mi hakkımız vardı aylık? Güle güle kullan canım bu arada foti bekliyoruz 🤣
Melike_ikra kimbumadam ayda 5 kere alışveriş yapma hakkımız var aşkım. Müsait olduğumda atıcam bebeğim
Elifmihra7206 Melike_ikra peki belli bir tutardamı alışveriş yapmak zorundayız yoksa kafamıza göremi birde kargo ücreti varmı
efeninannesi4207 Melike_ikra evet çok güzel gerçekten bir de çok iyi fiyatlar benimde 2 gün önce geldi şimdi yine sipariş verdim 13 ürün ☺️
Melike_ikra Kızlar şimdilik böyle küçük bi alışveriş yaptım ilk alışveriş olduğu için tereddütte kalmıştım 😂 @ikiaslanannesi @Deletedmom_182 kimbumadam
ak1905 Melike_ikra merhaba güle güle kullanın neler aldınız ne kadar tuttu ödeme yaparken mi oduyosunuz gümrük parasını yoksa kapıda falan mı o nasıl oluyo bide bu siteden sanal kartla alisveris yapabiliyo muyuz
welcom ak1905 alışveriş yaparkene ne kadar hesap çıkarsa o sonradan gümrük parası falan yok. Kargo ücretsiz 480 üzeri birde vergi parası var elektronik eşya alırsan vergi biraz yüksek çıkıyor
welcom ak1905 ben 480 liralık alışveriş yaptım 600 küsür ödedim vergi toplam. Ama zaten o ürünleri burdan alsam 1 milyarı geçerdi gelince paylaşırım