bilgemom hlmsnvr sanki siz yaptırın dedim yapanlar ve bilgisi olanların yazmasını bekledim hemen “ben hayatta yaptırmam diyenler doldu” neyse herkesin kendi tercihi bende öğrenmek istedim yaptıranlar faydasını gördü mü diye
elisa2705 bilgemom Niye işinize geldigi gibi cevap veriyorsunuz burda size ohh yaptır yaptır desek hoşunuza giderdi herhalde ?size burda yaptıran bir kisi olarak cevap verdik !!
hlmsnvr bilgemom çok faydasını gördüm inanarak yaptırın güvenilir birine Allah’ın izniyle şifa olacaktır
snur123 bilgemom normalde hacamat yaptırırım çok da faydasını gördüm doğumdan sonra yaptırmak istedim emzirdigim için bebeginle birlikte yaptiricaksin dediler kıyamadım oğluma yaptırmadim emzirme biter bitmez yaptircam ama
bilgemom elisa2705 hanımefendi ben size burda yanlış bir cevap mı yazdım acaba ne bu atar yani tamam size iyi gelmemiş gelenlerede güzel bir cevap yazmam niye bu kadar zorunuza gitti ne yani terslesemiydim herkesi ??
HE-SEN-COK-BILIYON elisa2705 hanımefendi saldırmanızı gerektirecek bir şey söylemedim yaptığı yer iyi olmayabilir dedim bunda yanlış bişey mi var? Hastaneler bile yapıyor dememdeki cümlemde tam olarak size yanlış gelen yer nedir? Sövmüşüm gibi davranıyorsunuz.
Deletedmom_215 bilgemom asi yaptırmayan anneler yaptırıyorsa kesin çok zararlıdır 😂 asla ciddiye almayacağım insan türleri.
Tuvel bilgemom ay evet ben yaptırıyorum kafa hacamatı migrenime iyi geldi şifa oldu… inanarak yaptırmak lazım.. bebeklerde de yaptıran duydum çok iyi geliyormuş… bide öyle hiç acı olmuyor yani hissetmiyorsun acı
Kahvsevr1303 bilgemom tabi ki öyle herkesin kendi kararı ama iyi ki böyle bir sünnet var ve Rabbim bu şifa ile bizi karşılaştırdı
Kahvsevr1303 seher178 yapılır ben doğduğunda 1 haftalıktı yaptırdım 6 aylık 1.5 yaş 2.5 3.5 şuan 4.5 yaşında tekrar yaptıracağım