canimanne06 1 hafta önce gram aldım. yapabilmek için çok uğraştım. Bugün de dolabımda 2500 TL buldum unutmuşum😂😂 nasıl sevindim. İş te ben sürekli farklı yerlere koyup para biriktiriyorum bu şekilde birikiyor hanımlar 👀😀
Merid-1798 canimanne06 hahah insan çok mutlu oluyor ya bende bilezik yapacaktım 5 bin TL eksiğim vardı 15 gram bilezik için 😅 yatağımın altına koyduğum 6 bin TL parayı 1 yıl sonra temizlik yaparken buldum bileziğimi de yaptım kendime doğum hediyem ahahhaa 😅
kocamdakocam canimanne06 yarın bende bir evi kontrol edeyim inşallah yanlışlıkla bir yerlerde para unutmuşumdur 😄
secilmismuggle canimanne06 köşede nasıl 2500 unutuyorsunuz maşallah valla ben 10 TL köşeye atsam dert oluyor 😂😂
Battibalikyangider canimanne06 aa ben 350 yi biriktirdim aklımdan çıkmıyor biturlu nasılsın unuttunuz 😂
canimanne06 Battibalikyangider bacım bir yandan koca bir yandan bebe olunca akıl bırakmadılar bende 😂
Pnr22 canimanne06 inşallah bende koybalon dolarları bulurum yok anam aradım taradım bulamadık inşallah bulurum ☺️
Madamehappyyyyy canimanne06 😅Evde nakit sonra bankada birikim birde altın yaparım anneme veririm sonra bunlar hiç yokmuş gibi dram yaşarım.😅ilk para geldiğin de bir güzel harcarım kalanı yatırım birikim ama yerlerini asla unutmam :))
cattimom canimanne06 😄😄 çok iyi doğumdan sonra bende aşırı unutkanlık başladı doğumda bayramda verilen takılan altınları bi köşeye atmışım bulamamıştım geçen temizlik yaparken eşim buldu bebeğimin eşyalarının arasından çıktı kese bana diyo bu nasıl bi rahatlık ben kışlık montun cebinde bile bir şey unutmam diyor 😄 elimdekini sağa sola atarım hep huyumdur telefonumu evin içinde günde en az 15 kez kaybediyorum