emosss__ öncelikle karnimin köşesi yani sağ tarafı rahmin bulundugu yeri bitkisel ilaçla ovalayip yukarı çekti tabi ayaklarım havadaydi yatağa kaldırmıştı rahmimi yukarı çekmeye başladı ovalayarak o çektikce ağrılarımin hafifledigini bile hissediyordum. 40 + 50 dk boyunca bu işlemi uyguladı daha sonra eczanede bulunan hazır yakıdan sırtıma attı üç tane bu işlemi bir buçuk ay boyunca her hafta yaptık her işlemde yakı tazelendi bunların haricinde alt bölgeme yani bikini bölgesine yerleştirmem için bitkisel ilaçlarla yaptığı karışımı verdi üç gün boyunca bebek beziyle gece uyumadan önce altıma yerlestirdim bu sayede içim ter temiz oldu akıntım başladı doğumdan sonra hiç akıntım olmuyordu. Gün içinde de ağır iş yapmadim hiç ilk bir ay yani dört hafta boyunca bebeğimi annem kucağıma verdi emzirdim tekrar ayaklarımı havaya dikerek uzandım. Allah kimsenin başına vermesin kadın olmak çok zor. Doktorlar bu olaya hep rahim almanin gerekli olduğunu yada ameliyat olmak gerektiğini söyledi. Elhamdülillah hekim abla sayesinde duzeldim. Bir de bağırsak düştüğü için kabızlık da başlamıştı onun için de ayrı bir ilaç kullandım hiç zorlanmadan tuvalete cikabildim ve artık kabızlık tekrarlanmadi.