0668 Derininannisi benim fiyat bilgisi aldığım yer 150 tl bi kaç yere sordum en fazla 170 tl dediler ankara için
ozlemky 0668 bende götürdüm geçen hafta kızım 5 aylık olacak 😊 çok sevdi çok hoşuna gitti sonrasında masajda yapıldı. Farklı bir anı deneyim oldu 😊
BiricikAilem 0668 1,5 aylıkken götürdük biz oğlumu. Çok güzeldi, bebeğim de çok sevdi sonrasında masaj falan çok hoşuna gitti. Şimdi kış geldi ne olur ne olmaz diye götürmüyorum. Bahar gelsin her ay götürmek istiyorum tekrar😊
Eminegokhan 0668 hemen hemen her hafta götürüyorum çok iyi geliyo bize 3.aydan beri gidiyoruz suan 7 aylığız
ebruuu57 Acemianne22 biz dörtlü paket şeklinde almıştık 500tl. tek seans 170 idi.Fakat yılbaşından sonra fiyatlar değişti mi bilmiyorum
ozgenaydemir https://i.hizliresim.com/nb12nN.jpg https://i.hizliresim.com/Lv9ErV.jpg Kesinlikle tavsiye ediyorum ve masaj teknikleri gösteriyorlar masajını yapıyorlar biz eşimle çok memnun kaldık 🥰
Bktzynp 0668 biz gidiyoruz ve kızımız çok seviyor 2,5 aylık falandı başladık şuan 5 aylığız ve hala devam ediyoruz. Gayet temiz ve steril bir ortam bluhhbaby spa ya gidiyoruz çok memnunuz suyun sıcaklığı ortamın sıcaklığı çok memnunuz ☺️ Tavsiye ederim ben kış aylarında en güzel aktivite bu.
hevesdora Bonsy daha önce bir kaç kere gittik sıkıntı yaşamamıştık fakat son gittiğimizde suya girdikten 10dk sonra ağlamaya başladı kızım sudan çıkardık her yeri kıpkırmızıydı ve gözleri yarı açık hareketsizleşti baygınlık geçirdi bir süre daha sonra kendine geldi ama çok korkuttu bizi tabi bir daha asla götürmem
Aybukealtintas 0668 ben 2 kere götürdüm bir 4 birde 6 aylıkken çokta zevk aldık acıkcası hem oglum hem bizim için güzel bir anı oldu aynı zaman da tavsiye ederim 🤗
bidunyamutluluk Mevadad yaaa 😳 benim oğlum 2,5 aylık solunumdan küvezde yattı doğduğunda korktum şimdi
0668 Duna41 ilk kaç aylıkken göturdunuz açıkçası bizim de gaz problemi var bazen sakinlestiremiyorum o yüzden götürmek istiyorum faydası olacağını düşünüyorum
Duna41 0668 2buçuk aylıktı tam olmamştı bile 2buçuk.. masaj yaparken anlatıyorlar zaten. Sizde görüp öğrenirseniz illa fayda sağlıcaktır