Drindniz Bebekten bebeğe değişir Canım biz metsilden fayda gördük birde probiyotik bakso damla kullanıyoruz
Mother Drindniz ne zaman kullanmaya başladınız acaba? Benim oğlumda 18 günlük kontrolü beklesem mi götürsem mi gaz için doktora bilemedim
Diloscuk Brcbrc yok sadece gunde Bir kere bes damla seklinde ama etkisini 10 gunde gostermeye basliyor
Diloscuk Mother Bir doktora sorun. Bize doktor tavsiye etmisti. Bebeklerde gaz 15 gunden sonra basiyormus. Biz hemen kukkanmaya baslamistik
Drindniz Mother biz 20. Gün başladık Canım doktor tavsiyesiyle aldım damlaları şükür düzenli kullanımda faydasını gördük
DFM NursahAda 8 damla veriyodum. Çay kaşığınla rezene veriyordum. Ayrıca çay kaşığıyla rezene veriyordum
Tugceeemre Nurse harveys kullanan varmı peki imternetten baktım kullanıcı yorumlarına herkes cok memnun
karpuzlulimonata Tugceeemre ben kullandim canim probiyotik olarak biogaia gaz giderici olarak da nurse harveys kizim kolikti cok memnun kaldim. bebekten bebege de degisebilir tabi
Esokya Tugceeemre aslında her bebek farklıdır cnm ben de metsil kullandım çok şükür bir sorumuz kalmadi