Malaga Kızlar 5 ay 10 günlük bugün yavaş yavaş üç gün kuraliyla sizce ek gıdaya başlayalım mı? 1 çay kaşığı havuçla başlayayım diyorum. Sizler ne zaman başladınız ?
Winxclub52 Malaga bnce vermelisin şimdi ama haşlayarak başla vermeye bnce ilk önce kabaktan başla ben öyle başladım ama yine de sen bilirsin ☺️
DevosMom Malaga doktorumuz 4.5 aylıkken başlattı ek gıdaya. Normal şartlarda başlama 180 günü doldurunca olmalı , bebeğinizde bir problem yoksa bence başlamayın doktorunuza danışmadan
sugarmomy Malaga bizde 5 ay içinde başlamıştık. Bence başlayabilirsiniz. Hatta farklı biberonla içebildiği kadar su da veriyordum.
Malaga DevosMom geçen ay az kilo almıştı mama ya başladık . Sağlık ocağındaki hemşire yavaştan başla dedi ama dokturmuz 5 aylık kontrolünde bı dahaki ay ek gıdayi konusurz dedi bende bilemedim. Çevremde herkes başladı oğlumdan küçük olanlarda. Tecrübeli annelere danışmak en doğrusu diye düşündüm 🫶
cigdem- Malaga bende öyleydim baslayabilirsin o zaman ufak ufak. Doktorumuz bize başlayabilirsiniz demişti
DevosMom Malaga bizim de kilo alımımız az olduğu için başladık. Mama da içmiyordu o yüzden mecbur ek gıdaya başladık. Doktor mama da alıyor diye büyük ihtimalle bir dahaki ay demiştir
KuzeyinAnnesi03 Malaga bı sıkıntısı yoksa emiyrosa tavsiye etmem zaten ömrü boyunca yiyecek aceleye gerek yok
ozlmyusra Benim kızım da 4,5aylik kilosu iyi anne sütüyle besleniyor ama biz yerken öyle bir kaşık takibi varki ağlıyor istiyor resmen erken baslicam herhalde
ozipek Malaga 6. Ayda doktorumuz başla dediği zaman başlamıştım patates ile 3 gün kuralı şeklinde önce sebze sonra meyve olarak ilerlemiştim ardından yoğurt deneniyor, bazı doktorlar da yoğurtla başlatıyor galiba 🤷🏻♀️