Bguler Dün 1 çay kaşığı havuç verdim havuçla başladık bugün asla yutsa bile ölcüyor yemiyor havucu ne yapmam lazım patatese mi geçiyim
3kedili2bebekli Bguler yok bu normal bir tepki patateste de aynısını yapacak her gıdada alışana kadar aynısını yapacak o yüzden tadım diyoruz hiç telaş yapmayın tabi dilerseniz başka besine geçebilirsiniz ama normal yani
DevosMom Bguler öğürmesi çok normal. Bugün 1 tatlı kaşığı havuç şeklinde verin devam edebilirsiniz. Öğürmesi bir refleks beğenmediği anlamına gelmiyor. Tatlarına alışana kadar hepsine öğürme ihtimali var
sugarmomy Bguler bence zorlamayın benmde bebeğim şuan öyle. Ağzından atıyor öğürüyor . Stresede hiç girmeyin bu geçici bi süreç. İnşallah atlatıcaz.. 3 gün kurallarını yapın yeter bence fazla yemesine gerek yok
Bguler 3kedili2bebekli peki ne yapayım bugün vermeyim mi artık bişey zorlamak istemiyorum verdikce ağlıyor çünkü
DevosMom bisenakillisinzaten doktorumuz diliyle dışarı itiyorsa, öğürüyorsa normal yeni alışıyor bir süre yapacak fakat verdikten biraz sonra kusuyorsa zorlama farklı bir gün tekrar dene demişti kontrolümüzde