edatokyurek 6 ay 20 günlük oğlum var 8.5 kilo sizce normal mi 4 kilo doğdu sanki bana az kilo alıyormuş gibi geliyor çünkü zaten kilolu doğmuştu ama kilo alımı durdu hiç yerinde durmuyor çok hareketli o yüzden mi kilo almıyor acaba sma kullanıyorum mama acaba o mu iyi gelmiyor aslında en iyi mama ama bilemedim yardımcı olur musunuz
rguness edatokyurek kızım 9 aylık 9.500 Gr neye dayanarak kilosu az geldi size 🙄🙄 bence gayet iyi kilosu
demetsina edatokyurek 6. Ayında doğum kilosunu ikiye katladıysa normaldir ki sizinki katlamış endişelenmenize gerek yok bence
kocamdakocam edatokyurek persentil tabloya göre çok az bi eksiği var. Ama standartların altında değil. Diş,hareketlilik, hava sıcaklığı vs. Etken olabiliyor. Takılacak birşeyi yok annesi gayet normal kiloda
efsunumm Yaw kadın diyor ki 4 kilo doğdu ordan biri atlıyor bilmem kaç aylık benim ki su kadar neye göre kıyaslıyorsunuz sizinki 2,5 3 doğmuştur 9 aya 9 kilo iyi olur tabi 4 kilo doğan bebekle kıyaslaman az almış evet bebeğiniz
edatokyurek kocamdakocam evet hiç yerinde durmuyor o yüzden bende normal kabul ediyorum çok teşekkür ederim ❤️🥰