arven2024 Canım annneler kızım 6 aylık oldu ve yoğurt vericem ama çevremde günlük pastörize süt satan bir yer yok. Evde kendi yaptığımı çiğ sütü kaynatip mayaladığımız sütten yapsam olur mu acaba siz nasıl yapıyorsunuz
Esrasl arven2024 kendi mayaladığım yoğurttan verdim iki gün önce. Ama sanırım alerjisi varmış üzüldüm yoğurt veririm sık sık diyordum 😅 umarım sıkıntı olmaz sizde severek yer
birmini arven2024 ben kendi hazırladığım yoğurdu veriyordum oğluma (ona özel hazirliyordum kavanozlarda ) pastörize vs diye hiç araştırmadım bile direk sutcuden alıp kaynatıp mayaliyordum market sütu hiç denemedim
arven2024 birmini yani ne zamana kadar öyle yapılacak ki diy mi bende o şekilde yapıp verim alerjisi olursa zaten vermem bi süre
birmini arven2024 kesinlikle yani kendinize yaptığın yoğurttan yedir ben ilk basladigimda kendi mayaladigimdan yedirdim 8 aydan snra da küçük kavanozlara mayaladim bi yere giderken hem taze kaliyor hem pratik oluyor bide ne kadar yedirdigimi anlamak açısından kavonoz kullandim